Kartepe’de Motokros Heyecanı Yaşandı

Kartepe’de Motokros Heyecanı Yaşandı
6. Kartepe Motokros ve Enduro Festivali, 29-30 Ağustos tarihlerinde Kartepe Eğreltidüzü Yaylası’ndaki Motokros ve Enduro Parkuru’nda yapıldı.Kartepe Belediyesi ve Kartepe Motosiklet kulübünün ortaklaş...

6. Kartepe Motokros ve Enduro Festivali, 29-30 Ağustos tarihlerinde Kartepe Eğreltidüzü Yaylası’ndaki Motokros ve Enduro Parkuru’nda yapıldı.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Motosiklet kulübünün ortaklaşa düzenlediği festivale ilgi yoğun oldu. Komşu ülke Bulgaristan’ın yanı sıra ülkemizden de 16 farklı ilden 86 yarışçı şampiyonluk mücadelesi verdi. Hafta sonu Kartepe’nin zirvesinde adrenalin tutkunlarını buluşturan altıncı Kartepe Motokros ve Enduro Festivali hem sporcu hem de izleyicilerin ilgisi ile bu spor dalına duyulan özlemi bir nebze olsa da dindirmeye yetti. 28 Ağustos Perşembe gününden itibaren Kartepe’ye gelen motor severler organizasyon sonrası ilçeden güzel anılarla ayrıldılar.

Organizasyonu ile izleyici ve yarışçılardan tam not olan festival, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in verdiği start ardından başlayan yarışlar nefesleri kesti. İki gün süren festivalde dokuz ayrı kategoride dereceye giren yarışmacılar ödüllerini ilçe protokolünün elinden aldı. Yarışların sonucunda konuşan Kartepe Motosiklet Kulüp Başkanı Mevlüt Kolay, “Sayın başkanım Hüseyin Üzülmez’in destekleri ile ilçemizde böylesi bir festivali muhteşem bir parkurda yapmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşadık. Emeği geçen Başkanımız Üzülmez ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, “Doğa sporlarına uygun parkurları ile spor turizmine de katkı veren farklı branşlarda böylesi spor organizasyonlarının devamını gerçekleştirme hedefindeyiz. Yarışmacılarımız sayesinde festivale gelen konuklarımızda keyifli bir hafta sonu yaşadılar” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.