Kasım Ayı Trabzonspor'a Yaradı

Kasım Ayı Trabzonspora Yaradı
Teknik direktör Ersun Yanal ile yeni bir sayfa açan Trabzonspor yeniden ayağa kalkarken Kasım ayı içinde oynadığı 5 maçta yenilmedi.

- Teknik direktör Ersun Yanal ile yeni bir sayfa açan Trabzonspor yeniden ayağa kalkarken Kasım ayı içinde oynadığı 5 maçta yenilmedi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen teknik direktör Ersun Yanal, bordo-mavililere yeni bir heyecan getirdi. Yanal yönetiminde iki maça çıkan Karadeniz ekibi. iki mücadeleyi de 3’er gol atarak kazandı. Lig maçında Galatasaray’ı deplasmanda 3-0 yenen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi maçında Metalist Kharkiv’i 3-1 mağlup etmeyi başardı. Kasım ayı içinde oynadığı diğer 3 maçta ise bordo-mavililer 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde ederek, söz konusu ay içinde yenilgi görmedi. Kasım ayı içinde yolların ayrıldığı teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminde Trabzonspor oynadığı iki maçtan 1-1'lik beraberliklerle ayrılmıştı. Yardımcı antrenör Jacgues Bonnevay döneminde ise Trabzonspor, 1 maç kazanmıştı. Bordo-mavililer söz konusu ay içinde 3 Spor Toto Süper Lig maçı oynarken, 2 de UEFA Avrupa Ligi müsabakasına çıktı.

Trabzonspor'un Kasım ayı içinde oynadığı maçlar şöyle:

1 Kasım 2014 Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 1-1 (Vahid Halilnodzic)

6 Kasım 2014 Lokeren - Trabzonspor: 1-1 (Vahid Halilhodzic)

9 Kasım 2014 Trabzonspor - Konyaspor: 3-2 (Jacgues Bonnevay)

22 Kasım 2014 Galatasaray - Trabzonspor: 0-3 (Ersun Yanal)

27 Kasım 2014 Trabzonspor - Metalist Kharkiv: 3-1 (Ersun Yanal)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.