KASKİ Pazarcık’ın Altyapısına Neşter Vuruyor

KASKİ Pazarcık’ın Altyapısına Neşter Vuruyor
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Pazarcık ilçesindeki alt yapı çalışmaları ivme kazandı

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Pazarcık ilçesindeki alt yapı çalışmaları ivme kazandı

İnşaat sezonunun başlamasıyla Kahramanmaraş il genelinde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına başlayan KASKİ, Pazarcık ilçesinde de alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Dört Mahallede Kanalizasyon Hat Çalışması Yapılacak

Pazarcık ilçesi Yiğitler ve Göynük Mahallesinde kanalizasyon çalışmaları başladı. Yiğitler Mahallesinde yaklaşık altı kilometre kanalizasyon hattı ile muayene ve parsel bacaları yapılıyor. Göynük Mahallesinde de üç buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı, parsel bacaları ve muayene bacalarının yapımı ile mahallelerin kanalizasyon sorunları çözülmüş olacak. Evri ve Çöçelli Mahallesinde de çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

dsc_5016-001.jpg

Pazarcık İlçe Merkezinin İçme Suyu Şebekesi Yenilenecek

KASKİ Genel Müdürlüğü bu yıl içerisinde en büyük yatırımı ilçe merkezine yapacak. Önümüzdeki ay başlayacak olan çalışma ile Pazarcık ilçe merkezinin tamamının içme suyu hatları ve şebekeleri yenilenecek. Doğal gaz çalışmaları ile birlikte yapılacak çalışmalar kapsamında ana arter boyunca yaklaşık beş kilometrelik kanalizasyon hattı da yapılacak böylece çalışmaların tamamlandığı bölgede uzun yıllar kazı çalışmasının yapılmasının önüne geçilmiş olacak.

dsc_4911-002.jpg

Celalettin Güvenç’ten Büyükşehir ve KASKİ’ye Teşekkür

İçişleri Komisyonu Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin GÜVENÇ, Pazarcık ilçesi Yiğitler mahallesinde devam eden kanalizasyon çalışmalarını inceledi ve KASKİ yetkililerinden bilgi aldı. Güvenç yaptığı açıklamada; “İnşaat sezonunun başlamasıyla birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Pazarcık ilçemizde Yiğitler, Göynük, Çöçelli ve Evri Mahallelerinin kanalizasyonları ve Pazarcık ilçe merkezinin içme suyu çalışmaları yapılacak. Çalışmalardan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar’a ve ekibine çok teşekkür ediyor ve işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” Dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.