Kastamonu’da Türkiye Su Jeti Şampiyonası Başladı

Kastamonu’da Türkiye Su Jeti Şampiyonası Başladı
Kastamonu’da ilk defa yapılan Türkiye Su Jeti ve Flayboard Şampiyonası’nın 3. ayak yarışı Abana ilçesinde başladı. Yarışın antrenman startını Abana Belediye Başkanı Rıdvan Akar ve TMF Asbaşkanı Hamit...

Kastamonu’da ilk defa yapılan Türkiye Su Jeti ve Flayboard Şampiyonası’nın 3. ayak yarışı Abana ilçesinde başladı. Yarışın antrenman startını Abana Belediye Başkanı Rıdvan Akar ve TMF Asbaşkanı Hamit Dizman verdi.

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Kastamonu’nun Abana ilçesinde düzenleniyor. Kastamonu Valiliği ve Abana Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun ev sahipliğinde yapılan yarışlara 44 yarışçı kayıt yaptırdı. Karadeniz’e kıyısı bulunan Abana’da yapılacak yarışlar, Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Bayanlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası’nda (Herkese Açık) yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Hamit Dizman, “Türkiye Su Jeti ve Flayboard Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışı için Kastamonu’nun şirin ilçesi Abana’dayız. Jetlerimizi cumartesi itibari ile indirdik. Yarışın antrenmanın startını Abana Belediye Başkanımız Rıdvan Akar ile verdik. Güzel bir parkur, güzel bir yer olması hem sporcularımızı hem de federasyonumuzun teknik ekibini oldukça memnun etti. Halkın misafirperverliği ise çok güzel. Her yıl bu şampiyonayı Abana’da düzenlemek istiyoruz. Karadeniz olması nedeniyle dalga fazla ama sporcularımız dalgayı seviyor. Pazar günü yapılacak yarışlara bütün herkesi bekliyor ve Abana haklına desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

KASTAMONU'DA TÜRKİYE SU JETİ ŞAMPİYONASI BAŞLADI. YARIŞIN AÇILIŞI ABANA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN AKAR VE TMF YÖNETİCİLERİ YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.