Katili ’Reddi Hakim’ Talebinde Bulundu

Katili ’Reddi Hakim’ Talebinde Bulundu
Almanya’nın Offenbach kentinde 15 Kasım’da uğradığı saldırı sonucu komaya giren ve daha sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Tuğçe Albayrak’ın Darmstadt Eyalet Mahkemesi’nde devam eden mahkemesine red...

Almanya’nın Offenbach kentinde 15 Kasım’da uğradığı saldırı sonucu komaya giren ve daha sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Tuğçe Albayrak’ın Darmstadt Eyalet Mahkemesi’nde devam eden mahkemesine reddi hakim talebi damgasını vurdu.

24 Nisan’da başlanılan dava oturumlarında bu gün 7. duruşma yapıldı. Tuğçe’yi öldüren Sırp genci Sanel M.’nin avukatı Stephan Kuhn, Mahkeme Baş hakimi Jens Aßling’in taraf tuttuğu gerekçesiyle reddi hâkim talebinde bulundu. Reddi hakim talebinin kabul edilip edilmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Her duruşmada hakimleri etkilemeye çalışan ve farklı gerekçeler ortaya atarak davayı farklı boyutlara taşıyan avukat Stephan Kuhn’un bu davranışı, baştan beri sergilediği psikolojik oyunların devamı olarak nitelendirildi.

Katil zanlısı Sırp genci Sanel M. yaralamaya bağlı olarak ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla yargılanıyor ve mahkemenin on oturum sonunda davayı karara bağlanması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.