Kaü’de Üstün Dökmen Öğrencilerle Buluştu

Kaü’de Üstün Dökmen Öğrencilerle Buluştu
Kars Kafkas Üniversitesi’nin 20. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen Bahar Şenlikleri çerçevesinde Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşide Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden “Küçük Şeyler” programıy

- Kars Kafkas Üniversitesi’nin 20. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen Bahar Şenlikleri çerçevesinde Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşide Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden “Küçük Şeyler” programıyla ün kazanan Prof. Dr. Üstün Dökmen, öğrenciler ve sevenleriyle buluştu.

KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mitat Şahin ve Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’ın eşi Prof. Dr. Ayla Özcan, akademik ve idari personelin yanı sıra oldukça yoğun katılımın yaşandığı, kalabalık ve izdiham nedeniyle seyircilerin zor anlar yaşadığı söyleşi, Prof. Dr. Üstün Dökmen’in keyifli sohbetiyle eğlenceli dakikalar halini aldı.

Doğru bildiğimiz yanlışlar, sorgulamanın ve araştırmanın önemi, özgüven ve Türk insanının özellikle bilim sahasındaki yetenekleri gibi önemli konuların vurgulandığı söyleşi sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mitat Şahin tarafından Prof. Dr. Üstün Dökmen’e plaket ve çiçek takdiminde bulunularak, katkılarından dolayı teşekkür etti.

KAÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özmen ve öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Suna Kaymak Özmen ile PDR Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlik sonunda öğrenciler Dökmen ile fotoğraf çektirerek sohbet etme imkanı da buldu.

KAÜ’DE ÜSTÜN DÖKMEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KAÜ’DE ÜSTÜN DÖKMEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KAÜ’DE ÜSTÜN DÖKMEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KAÜ’DE ÜSTÜN DÖKMEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KAÜ’DE ÜSTÜN DÖKMEN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.