Kavşaktaki Dilenciler, Tehlike Oluşturuyor

Kavşaktaki Dilenciler, Tehlike Oluşturuyor
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki karayolu kavşağında dilenen Suriyeli çocuklar, sürücüler için tehlike oluşturuyor. Bıçaklı ve taşlı dilenciler, kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırdı.

- Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki karayolu kavşağında dilenen Suriyeli çocuklar, sürücüler için tehlike oluşturuyor. Bıçaklı ve taşlı dilenciler, kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırdı.

Viranşehir ilçesi E 90 karayolunun kent merkezindeki kavşakta dilenen Suriyeli dilenci çocuklar, canlarını hiçe sayarak, dileniyor. Işıkta duran araçların sürücülerinden para isteyen ve yaşları 5-12 arasında değişen çocuklar, kendilerini görüntüleyen muhabire ise taşla saldırdı. Muhabire bıçak da gösteren dilenciler, gün boyu yoğun akan trafikte sürücülerin dikkatlerinin dağılmasına da sebep olurken, olası kazalara davetiye çıkarıyor.

Çevredeki vatandaşlar ve sürücüler ise emniyet yetkililerine tepki göstererek, dilenen çocuklara işlem yapılmasını istedi. Sabah saat 09.00 sıralarında mesaiye başladığı öğrenilen çocukların, akşamın geç saatlerine kadar ise yaklaşık 100 TL para topladığı ileri sürüldü. Kent esnafı da her gün bu çocukların 100 TL bozuk parayı, kağıt paraya çevirdiklerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.