Kaybolan 5 Gencin Aileleriyle Görüştü

Kaybolan 5 Gencin Aileleriyle Görüştü
Kumburgaz’da denizde kaybolan 5 gencin ailelerini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, aileleri telefonda Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştürdü. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel B...

Kumburgaz’da denizde kaybolan 5 gencin ailelerini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, aileleri telefonda Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Kumburgaz Kamiloba sahilinde kiraladıkları deniz bisikletiyle kaybolan 5 gencin ailelerini ziyaret etti. Aile ve aile yakınlarıyla tokalaşan Tanrıkulu daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradı. Bu sırada Mikail Çelik’in babası Mahmut Çelik ve annesi Mine Çelik feryat etti. Bir süre aileyi teselli eden Tanrıkulu, Kılıçdaroğlu’nu arayarak telefonu baba Çelik’e verdi. Baba Çelik Kılıçdaroğlu ile olan telefon görüşmesinde, “Kemal bey senden tek ricam, ben evlatlarımı istiyorum. Yavrumu verin de başka hiçbir şey istemiyorum. Bizimle olan milletvekillerimiz var. Bize su getirmesinler, çadır kurmasınlar evlatlarımı verin sizden başka hiçbir şey istemiyorum. Size güveniyorum, başka hiçbir güvencem kalmadı” dedi.

Serhat ve Doğan Demir’in amcası Suat Sait Demir’in Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde ise, “Vallahi başkanım biz 5. gündeyiz. Çalışmalar yapılıyor ama bize göre yeterince yapılmıyor. Bilgi akışı da yok. İşletme sahibi 1-2 saat önce tutuklandı. Hukuki olarak nereye kadar gidecekse biz peşini bırakmayacağız. Birincil isteğimiz Allah’tan ümit kesilmez ama ümitlerimiz de bitmiş durumdadır. Sağ veya ölü biz canlarımızın peşindeyiz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.