Kayım Ve Bağı Ailesinin Mutlu Günü

Kayım Ve Bağı Ailesinin Mutlu Günü
Pınarbaşı Hünkar Düğün salonunda dün akşam, Kahramanmaraş’ın tanınmış iş adamlarından Nurettin Kayım, oğlu Orhan’ı Gülşah (Bağı) Kayım ile yapılan düğün töreni sonrasında dünya evine girdirdi.

Pınarbaşı Hünkar Düğün salonunda dün akşam, Kahramanmaraş’ın tanınmış iş adamlarından Nurettin Kayım, oğlu Orhan’ı Gülşah (Bağı) Kayım ile yapılan düğün töreni sonrasında dünya evine girdirdi.

Seçkin davetlilerin katıldığı düğün töreni: Saat 19. 00’ da Ümmüse- Nurettin Kayım ile Sevgi - Mehmet Bağı çiftlerinin, Hünkar Düğün Salonu kapısında gelen misafirlerini karşılamaları ile başladı.

Düğüne,  şık bir davetiye hazırlayan  Kayım ailesi ve  Damat Orhan ile Gelin Gülşah,  “Aşk adını verdiğimiz mutluluk beraberliğimizin dönüm  noktası olan düğün törenimizde sizlerle birlikte olmak dileğiyle” diyerek davetiye gönderdi. Kayım ve Bağı Ailelerinin davetine uyan dostları kapıda görülmeye başladı.

Sınırsız ikramın verildiği son yılların en gözde düğünlerinden biri olan düğün, halk oyunları ekibinin gösterisi ile başladı.

Şarkılar- Türküler, halk oyunları, damadın arkadaşlarının halayları ve hanımlar bölümündeki eğlence ile devam eden düğündeki herkes çok mutlu oldu.

Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu,  Onikişubat  İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,  Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt,  Belediye Özel kalem Müdürü  Mustafa Duymaz, ve  siyasilerin gelmesi ile düğün daha da renklendi.

kayim-(33).jpg

Nikahı Mahçiçek Kıydı!

Gülşah ve Orhan Kayım çiftinin Nikahını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıyarak, cüzdanı iki gence birlikte verdi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in Kıydığı nikah da her iki ailenin mutluluğuna diyecek yoktu.

Nikah Şahitliklerini ise: Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ile yaptı. İmzaların atılmasından sonra onayı veren Onikişubat  ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “ Kayım ailesi ve Bağı ailelerini tebrik ediyorum, gençlerin evlenmelerini, çocuk yapmalarını ve çocuklarımızın vatana millette yararlı güzel insan olarak yetiştirilmesini arzu ediyorum.

Bayramlar  ve Düğünlerin  sevgi paylaşım yeri olduğunu, bu sebeple, Evlilik müessesesi: Sevgi, hoş görü, karşılıklı anlayış, büyüklere saygı ile çok daha güzel korunduğunu ifade eden Başkan Mahçiçek; “Sizlere mutluluklar diliyorum, bir birinizi sevin sayın ve her zaman mutlu olun, bu sebeple evlilik cüzdanını ikinize bir veriyorum, bu cüzdana sahip çıkın !” diyerek en az 3 çocuk yapmalarını istedi.

kayim-(46).jpg

Nikah töreninden sonra,  İlk dansı yapan yeni evli çift daha sonra arkadaşları ile oynayarak düğünün tadını çıkardılar..

Sevgi ve Mehmet Bağı’nın güzel kızları Gülşah ile Ümmüse Nurettin Kayım’ın yakışıklı oğlu Orhan Kayım düğün töreninde  Kahramanmaraş iş dünyası ve bankacılar bir araya geldi.

 Seçkin davetlilerin katıldığı düğünde Şehrimizin hemen her kesiminden insanların katıldığı görüldü..

Medyadan – Siyasette, Sanayici ve iş adamlarından yakın akrabaların bir araya geldiği düğün güzel ve serin havada bir kat daha güzel geçti.

kayim-(6).jpg

Siyaset dünyası ve iş dünyası, zaman zaman düğünde bir araya geldi.

Seçkin davetlilerin yer aldığı düğün, gece saat 24. 00 ‘de gelin ve damadın konvoy halinde eve getirilmesi ile son buldu.

Bağı ve Kayım ailesine mutluluklar diliyoruz.

kayim.jpgkayim-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.