Kayısı Entegre Mücadele Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kayısı Entegre Mücadele Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Malatya’nın Kuluncak İlçesi’nde, kaysı entegre mücadele bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kaymakamlık toplantı salonunda, Kuluncak Tarım İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği kaysı entegre mücadele bil...

Malatya’nın Kuluncak İlçesi’nde, kaysı entegre mücadele bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda, Kuluncak Tarım İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği kaysı entegre mücadele bilgilendirme toplantısı soru cevap şeklinde geçti.

İlçede kaysı üretimi yapan çiftçileri bilgilendirmek, yanlış uygulamalardan dolayı çiftçinin mağduriyetinin önüne geç bilmek için düzenlenen toplantıda, çiftçilerin ürün kalitesini ve verimini arttırma için yapılması gerekenler dile getirildi.

İl Tarım Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Şevket Fidan, Ziraat Teknikeri Ali Bilir katılımcı olarak çiftçilere kaysı hastalıkları, hastalıklarla mücadele şekilleri ve gübreleme ve budamanın zaman ve yöntemleri hakkında çiftçileri bilgilendirdi.

Toplantıya katılan Kaymakam Hasan Gündoğdu, Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, çiftçilerin sorunlarını yerinde dinleyerek bu sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

KAYISI  ENTEGRE MÜCADELE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.