Kaymakam Çakmak’tan Ziyaret

Kaymakam Çakmak’tan Ziyaret
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, göreve yeni başlayan Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Çakmak’ı ağırladı.Çamlıyayla Kaymakamlığı’na atanan Fatih Çakmak, Medical Park Tarsus Hastanesi G...

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, göreve yeni başlayan Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Çakmak’ı ağırladı.

Çamlıyayla Kaymakamlığı’na atanan Fatih Çakmak, Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin’i ziyaret etti. Kaymakam Çakmak, ziyarette bölgenin çok dinamik ve hareketli bir bölge olduğunu söyledi. Çakmak, sağlıkta önemli bir markanın Tarsus’ta hizmet veriyor olmasının bölge halkı için önemli olduğuna dikkat çekti. Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdür Ahmet Egin ise hastane hakkında bilgi verdi. Tarsus Medical Park’ın 165 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük özel hastanesi olduğunu, güçlü hekim kadroları, gelişmiş yoğun bakım üniteleri ve tıbbi donanımlarıyla özellikli vakalar, önemli operasyonlar gerçekleştirdiklerini anlatan Genel Müdür Ahmet Egin, "Bölgede ciddi bir nüfus potansiyeli var. Böylesine büyük bir bölgeye sağlık hizmeti sunmaktan mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.