Kaymakam Çay’dan Muhtarlara Teşekkür

Kaymakam Çay’dan Muhtarlara Teşekkür
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısına katılan Kaymakam İbrahim Çay muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

- Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısına katılan Kaymakam İbrahim Çay muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında gerçekleştirildi. Köy muhtarlarının da katıldığı toplantıda konuşan Çay, köylerdeki eksiklikleri devlet millet iş birliği ile giderdiklerini söyledi.

Kaymakam Çay gazetecilere yaptığı açıklamada “Bugün İl genel meclisi encümeni, İl özel idare ve köylere hizmet götürme birliği bütçesinden köylerimize 8 köy muhtarlığımıza değişik konularda parke çevre düzenlemesi ve buna benze inşaatların tamamlanması için gerekli olan diğer malzemelerin alınması için toplantı yapıyoruz. Her toplantıda olduğu gibi muhtarlarımız la birlikte istişarede bulunarak çıkan paranın hangi alana daha verimli şekilde kullanılabileceğini belirlemek için yapıyoruz. Biz her zaman söylediğimiz gibi İMECE usulü ile Devlet millet iş birliği ile bir takım hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda da muhtarlarımız bizlere her zaman destek vermektedirler. Biz bir lira veriyorsak muhtarlarımızın da desteği ile bu 4-5 liraya çıkıyor. Bu konuda emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

KAYMAKAM ÇAY’DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.