Kaymakam Efendioğlu’ndan Tekstil Firmalarına Ziyaret

Kaymakam Efendioğlu’ndan Tekstil Firmalarına Ziyaret
Adıyaman’ın Sincik İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Sincik İlçesinde faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret etti.Kaymakam Efendioğlu, dış giyim üzerine üretim yapan ve yaklaşık 300 kişiye iş...

Adıyaman’ın Sincik İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Sincik İlçesinde faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret etti.

Kaymakam Efendioğlu, dış giyim üzerine üretim yapan ve yaklaşık 300 kişiye iş imkanı sağlayan Arz Tekstil, Sabır Tekstil ve Sincik Tekstil işletmelerini ziyaret ederek işletmelerin çalışmaları ve üretim süreçleri hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Efendioğlu ziyaretleri esnasında, hükümetin kalkınmada öncelikli bölge olarak Adıyaman’ın belirlemesinden sonra, sanayide bir hareketlenme başladığını, Adıyaman’da, işletmelerinin sektörlere dağılımına bakıldığında, yüzde 32,73 ile tekstil ürünleri imalatının ilk sırada yer aldığını ve tekstilin hem il hem de ilçe için önemli yere sahip olduğunu belirterek, işletmelerin yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi. Sincik İlçesinde sağladığı iş imkanları ve üretime sağladığı katkı sebebiyle önem arz eden işletmelere Kaymakamlık olarak gerekli destek ve teşviklerin sağlandığını söyledi. Ayrıca kurulacak her tesisin yüzlerce insana istihdam sağlayacağını, bu amaçla ilçeye yatırım yapan her müteşebbisin yanında olacaklarını ifade etti.

ADIYAMAN’IN SİNCİK İLÇE KAYMAKAMI TUNAHAN EFENDİOĞLU, SİNCİK İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN TEKSTİL FİRMALARINI ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.