Kaymakam Şivgan 7 Yıl Aradan Sonra Araban’ı Ziyaret Etti

Kaymakam Şivgan 7 Yıl Aradan Sonra Araban’ı Ziyaret Etti
2007 yılında Araban Kaymakamlığı görevinde bulunan ve şu anda Posof Kaymakamlığı görevini yürüten İbrahim Halil Şivgan, 7 yıl aradan sonra önceden kaymakamlığını yaptığı Araban ilçesini ziyaret etti.

- 2007 yılında Araban Kaymakamlığı görevinde bulunan ve şu anda Posof Kaymakamlığı görevini yürüten İbrahim Halil Şivgan, 7 yıl aradan sonra önceden kaymakamlığını yaptığı Araban ilçesini ziyaret etti.

Aslen Gaziantepli olan Araban ilçesinde Kasım 2007 tarihi ile Nisan 2008 tarihleri arasında 6 aylık Araban Kaymakamlığı görevi süresi boyunca ilçe halkıyla iyi ilişkiler kurarak halkın gönlüne taht kuran Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, Araban ilçesini ziyaretinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Arabanlı vatandaşlar, Kaymakam Şivgan’ın 6 aylık Araban Kaymakamlığı görevi süresi içerisinde ilçe tarihinde ilk defa Körhacıobası Köyü’ne örnek köy projesi başlattığını, ilçenin ilk kongre ve sergi sarayını yaptırdığını, onlarca proje ile tüm köylere hizmetleri ile birlikte ilçe merkezi ile ilçeye bağlı köylerdeki fakir yardıma muhtaç ailelere de sahip çıkarak devletin yanlarında olduğunu hissettirdiğini hatırlatarak, hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İlçede, Gaziantep Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet eden Kaymakam Şivgan, “Araban ilçesindeki 6 aylık Kaymakamlık görevim süresi içerisinde ilçe halkıyla iyi ve samimi diyaloglar içerisinde oldum ve ilçe halkının da desteğiyle ilçeye önemli hizmetler verdim. Araban benim için önemli bir ilçedir. Ben Araban’a çok önem veriyorum. Araban Kaymakamlığı görev sürem biteli 7 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen ilçenin caddesinde yürürken hala ilçe esnafı ile vatandaşların beni görünce birbirimize sarılıp hasret giderip geçmişi yad ediyorsak; demek ki Arabanlılar ahde vefalı insanlar. Araban Kaymakamlığım döneminden bu yana aradan geçen 7 yıllık süre içerisinde ilçede çok güzel gelişmeler olmuş, belediye hizmetleri tam manasıyla verilmiş, ilçe yaşanılabilinir bir ilçe konumuna gelmiş’’ dedi.

KAYMAKAM ŞİVGAN 7 YIL ARADAN SONRA ARABAN’I ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.