Kaynak: "Basın halkın gözü kulağıdır"

Kaynak: Basın halkın gözü kulağıdır
Ak Parti Milletvekili adayı Veysi Kaynak ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Maraş gündemi ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili adayı Veysi Kaynak ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Maraş gündemi ziyaret etti.

7 Haziran Genel seçimleri nedeniyle seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Veysi Kaynak, Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek ve Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve yöneticiler Maraş Gündemi ziyaret ederek, gazeteci Mehmet Taş ile sohbet ettiler.

Kahramanmaraş siyasetinde iki marka isim olan Veysi Kaynak ve Hanefi Mahçiçek ile Ahmet Özdemir Genel seçimler ve basın ile ilgili konularda görüşlerini açıkladılar.

12 Eylül sonrasında Kahramanmaraş siyasetinde belli ağırlığı olan 2007 ile 2011 yılları arasında TBMM'de Kahramanmaraş'ı temsil eden Veysi Kaynak 2011 seçimlerinden sonra Adalet Bakan Yardımcılığı görevine getirilmişti. 7 Haziran Genel seçimleri ile birlikte tekrar milletvekili olacak olan Veysi Kaynak, halkla kurduğu sıcak ilişki nedeniyle sevilen bir siyasetçi olarak göze çarpıyor.

Seçim gezileri kapsamında Kahramanmaraş'ın etkili haber portalından biri olan Maraş Gündeme ziyaret eden Kaynak, gazeteci Mehmet Taş ile sohbet etti.

Kaynak; basın önemli bir kurumdur. Kamu ile vatandaş arasında köprü görevi yapan, idareyi denetleyen sivil bir güçtür. Basının gelişmesi için Ak Parti hükümeti önemli kararlara imza atmıştır. Halkın gözü ve kulağı olan basın ile siyasiler arasında sağlıklı ilişkiler, şehre hizmet olarak dönecektir. Siyasi hayatım boyunca basına önem verdim. Basında her zaman bana sahip çıkmıştır. Kahramanmaraş'ın duayen isimlerinden biri olan Mehmet Taş'a bundan sonraki yaşamında da başarılar dilerim dedi.

2-259.jpg3-176.jpg4-142.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.