Kaynak, rüzgar gibi geldi geçti

Kaynak, rüzgar gibi geldi geçti
Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere havayoluyla Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mahir Ünal ve Mehmet Uğur Dilipak ile birlikte İlimize geldi.

Başbakan Yardımcımız  Veysi Kaynak, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere havayoluyla Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mahir Ünal ve Mehmet Uğur Dilipak ile birlikte İlimize geldi.

Başbakan Yardımcısı Sayın Veysi Kaynak, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekilleri Mahir Ünal, Celalettin Güvenç, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte ilk ziyaretini Şeyh Adil Mezarlığı’nda bulunan eski ve yeni şehitliklere yaptı. Sayın Kaynak, Vali Güvençer ve beraberlerindeki heyet şehit mezarlarına gül bırakarak şehitlerimiz için dua etti.

Ziyaretlerine Bakırcılar Çarşısı ve civarında bulunan esnaf ziyaretleri ile devam eden Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak, daha sonra Valiliğe geçti. Valilik Ziyaret Defterini imzalayan Sayın Kaynak, burada Vali Mustafa Hakan Güvençer ile bir süre görüştü. Daha sonra Vali Güvençer, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Akdere mevkiine Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak adına dikilen 10.000 adet fidan dikim belgesini Sayın Kaynak'a takdim etti.

Programları kapsamında Çadırkent Konaklama Tesislerini de ziyaret Başbakan Yardımcısı Sayın Veysi Kaynak, Çadırkent Yöneticilerinin sığınma merkezi ve Suriyeli misafirlerimiz için sunulan hizmetler hakkında bilgiler aldıktan sonra Çadırkent'i gezdi.

Çadırkent ziyareti sonrası Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Fatih Mehmet Erkoç ile bir süre görüşen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, yaptığı ziyaretler ve katıldığı programların ardından karayolu ile Gaziantep İline uğurlandı.

Haberin Fotoğrafları İçin Tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.