Kaysei Küçük Millet Meclisi Toplandı

Kaysei Küçük Millet Meclisi Toplandı
Kayseri Küçük Millet Meclisi, eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla toplandı.Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda eski Büyükşehir Belediye B...

Kayseri Küçük Millet Meclisi, eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla toplandı.

Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla toplanan Kayseri Küçük Millet Meclisi’nde, ‘Sivil Toplumun Adaylardan 10 İsteği ve Siyasi Partilerin Seçim Beyannameleri’ konusu ele alındı. Seçime giren partilerin beyannamelerinin anlatıldığı slaytın izlenmesinin ardından konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, 3 buçuk aydır seçim çalışmaları yaptığını, kimsenin kendisine gelp de ‘Tembellik yaptın’ demediğini söyleyerek, “Çok net söylüyorum. Üç buçuk aydır ortalardayım. Allah’a hamd olsun ki bana kimse daha ‘Tembellik ettin, yan gelip yattın’ demedi. ‘Söz verdin ama yapmadın’ diyen olmadı. Her gittiğim yerde ‘Elinden geleni yaptın’ dediler. Biz ilkokulda, lisede, üniversitede kitap bulamazdık. Şimdi kitaplar çocukların önüne konuluyor. Kırtasiye setlerini Kocasinan Belediyesi dağıtıyor. Her tarafta müthiş bir iyilik var. Enerjide bütün kaynaklarımız değerlendiriliyor. İlk defa nükleer enerjiye geçiyoruz. Bazı arkadaşlar çevrecilik adına bir şeyler söylüyorlar fakat geçenlerde Enerji Bakanlığı’nın açıklamasına göre Eyfel Kulesi’nin üstüne pergel koyup 50 kilometre yarıçapında daire çizildiğinde 17 tane nükleer enerji santrali olduğu görülmektedir. Bu santraller nasıl oluyor da bizi mahvedip Fransa’yı mahvetmiyor. Bizler petrol, doğalgaz zengini değiliz. Türkiye’nin iki tane cari açığı var. Birisi enerjide birisi de sosyal hizmetlerdedir. Burada 70 milyar dolarlık bir açığımız vardır. Sularımızı değerlendirmezsek üstüne baraj yapmazsak, güneşten, rüzgardan istifade edemezsek nükleeri kuramazsak doğalgaza mahkum oluruz. Boynumuzu her gün İran’a, Rusya’ya bükeriz. Onlar da canı sıkıldığı zaman vermezler sonra perişan oluruz. Bu ülkede onlarca aydın öldürüldü. İşte o vesayetçi, darbeci anlayış var ya, AK Parti’ye de aynı kumpasları kurdu. Bir başsavcı oturdu. Delil olarak gazete küpürlerini koydu. AK Parti’ye kapatma davası açtı. Özgürlükler genişletme alanında AK Parti elinden geleni yaptı. İnsanlar azıcık inançlıysa burunlarından getirildi. Kürt olan bir vatandaş kürdüm diyemiyordu. Ve aynı şekilde başörtülü bir kızımız üniversiteye gittiği zaman örtüyü kafasından çekip alıyorlardı. Allah’a hamd olsun bu rezillikler de bitti. Bunu bitirmek için doğrusu eski milliyetçi muhafazakar iktidarların hepsi bir gayretin içinde oldular. Özal, Erbakan hepsi bu yasakların kaldırılmasını istedi. Ama güçleri yetmedi” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Özhaseki’nin konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Soru cevap bölümünde Mehmet Özhaseki, kendisine sorulan sorulara cevap verdi.

KAYSERİ KÜÇÜK MİLLET MECLİSİ, ESKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ÖZHASEKİ’NİN KATILIMIYLA TOPLANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.