Kayseri Ak Parti’de Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı

Kayseri Ak Parti’de Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bu yolda iftiranın ulaşmadığı iffet yoktur. Her birimize nice iftiralar atıldı” ded...

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bu yolda iftiranın ulaşmadığı iffet yoktur. Her birimize nice iftiralar atıldı” dedi.

Kadir Has Kültür Merkezi’nde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Bakan Yıldız’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri Milletvekili, İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Mustafa Elitaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ve diğer adaylar ile birlikte davetliler katıldı. Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Tüm konuşmalar çok değerliydi. Adaylarımızı daha yakından tanıdık. Bu seçim onlarla beraber yeşerecek. Aday adaylığı sürecinden sonra, son derece centilmen birbirinin hakkını koruyan bir tarz göze çarptı. O açıdan bütün aday adaylarımızı kutluyorum. Hep beraber Kayseri’nin hedefini ortaya koyacaksınız. Bize bu şekliyle öğretildi. Bu yolda iftiranın ulaşmadığı iffet yoktur derler. Her birimize nice iftiralar atıldı. Anlımız ak, bunları rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Bu seçim döneminde Kayseri’ye yakışır şekilde centilmence bu seçimi tamamlamış olacağız. Tek yumruk olacağız. Hep beraber bulunduğumuz yerlerde hizmet edeceğiz. Seçim koordinasyon merkezine her zaman ki gibi güveniyoruz. Milletvekillerimizi kadın kollarımızla beraber seçeceğiz. Sandığa gidecek vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum. Nüfus cüzdanlarınızı unutmayınız. 17 Aralığı, MİT tırlarını unutmayın” dedi.

AK Parti Gurup Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş da, “Davamız 2001 tarihinde başladı. Hala devam ediyor. İlk girdiği seçimlerde 364 milletvekiliyle temsil edilmeye başladık. Ardından 2004 ve 2007 seçimlerinde 341 milletvekili çıkardık. 2009’da ise 327 milletvekili çıkardık. Her şey Türkiye için sloganıyla yola çıktık. Şimdi, Cumhurbaşkanı’nı halkın seçtiği günden bu yana, Bilge Adam Ahmet Davutoğlu ile yola devam ettik. Bu hareket erdemlilerin hareketidir. Bizler sizlerin oylarıyla TBMM’ye gittik. 3 dönem kuralıyla görevimizi devrediyoruz. Arkadaşlarımızın yolları açık olsun başarılarının devamını diliyoruz. İçimize fitne sokmaya çalıştılar. Bu davanın önde gidenleri hiçbir zaman fesada yer vermedi. Bu hareket inanan insanların 2023 hedefiyle bir araya gelen insanların hareketidir” diye konuştu.

Milletvekilliği döneminde gerçekleştirdiği projelerden bahseden AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de, “Şu anda Türkiye’yi 13 yıldır yöneten, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola çıktık. Bu memlekete hizmet eden insanlar gibi değerli büyüklerimiz gibi isimleri baki kalan arkadaşlarımız olacak. Bu bizim için bir düğündür. Bir şölendir. Hizmetleri geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bundan sonra büyük projelerin hepsi tek tek gerçekleşecek. Bu şehre 10 milyonun üzerinde yatırımlar yapıldı” dedi.

Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile olan davaları hakkında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de, “Ben 21 yıl bu şehre hizmet ettim. Bundan 3 ay önce istifa etmemi istediler. Birtek benim Ankara’ya gelmemi istediler. Teşkilatımızın her kademesinde ki güzel kardeşlerimiz, Ankara’ya gitmemi istedi. Seçimlerden yeni çıkmıştık fakat, herkes Ankara’ya gitmemi istedi. Benim için zor olmadı. Dava kardeşlerim istedi. İstifa mektubumu verdim. Yıllardır bu şehre hizmet eden kardeşiniz olarak, geçmişim herkese açıktır. Kamunun malını aziz bileceğimize söz verdi. İstifamı verdiğimde kolay olmadı benim için. 21 yıl emek verdim. Oradan ayrılmak kolay olmadı. Bu şehrin tüm caddelerinde alın terim var. Şehrimizde çok güzel insanlarımız var. Ama bir elin parmakları kadar da kamudan beslenmeye alışan adamlar var. Tehdit ettiler yılmadık. Evlerimiz belediyelerimiz kurşunlandı durmadık. Sonra da iftiralara başladılar. Bunlardan en önemlisi CHP Genel Başkanının iftiralarıydı. Elinde iki tane kötü dosyayla çıkıp yolsuzluklardan bahsetti. Bizde mahkemeye gösterdik. Olayı tam tersine çevirdi. Bu konuda Kemal beyin hakkını yememek lazım. Bunları söyledim diye beni savcılığa verdi. Ben bu sözleri söylediğimi inkar etmedim. Savcı bey inceleri kovuşturmaya gerek olmadığını ve beni haklı bulduğunu söyledi. Bende sonrasında her yalanda dava açtım. Epey bir tazminat birikti. Bir gurup hoca da bu adamın parasını yeme dediler. Bazı hocalarda ye dedi. Bende sucuk yaptırdım tek tek dağıttım. Bazı teyzelerimiz bu sucukları dahi yemedi. Milletvekilleri vardı bir tane, her konuşmasında Kayseri’yi kötülüyordu” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.