Kayseri Şeker Ts Iso 10002 Müşteri Memnuniyet Belgesi Alma Çalışmalarına Hız Verdi

Kayseri Şeker Ts Iso 10002 Müşteri Memnuniyet Belgesi Alma Çalışmalarına Hız Verdi
Kayseri Şeker Fabrikası müşterilerinin beklenti ve şikayetlerine kayıtsız kalmamak için müşteri memnuniyeti proseslerini oluşturmaya başladı.

- Kayseri Şeker Fabrikası müşterilerinin beklenti ve şikayetlerine kayıtsız kalmamak için müşteri memnuniyeti proseslerini oluşturmaya başladı.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, Helal Gıda, Sedex Uluslararası Sosyal Uygunluk belgeleri bulunan Kayseri Şeker Fabrikası, kuruluşunun 60.yılında TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti belgesine de sahip olmak için seferber oldu. Kayseri Şeker’deki TS ISO 10002 Müşteri memnuniyet belgesi çalışmaları kapsamında yapılan tetkike TSE Kayseri İl Müdürü Mahmut Ulaş, Komisyon üyelerinden Elektronik Mühendisi Hilal Durukan, Makine Mühendisi Levent Çalışır, Kimya Yüksek Mühendisi İbrahim Seyhan, Kimya Yüksek Mühendisi İlhan Doğru, Kayseri Şeker Genel Müdür Vekili Osman Canıtez, Genel Müdür Yardımcıları, TS ISO 10002 :2006 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Yönetim Temsilciliği ve Kalite Yönetim ve Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Sadettin Yerli, İlgili Birim amirleri tetkik çalışmalarına katıldı. Ayrıca Kayseri Şeker’e bağlı Boğazlıyan Şeker Mamulleri Entegre tesislerindeki TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Belgesi çalışmaları toplantısına ise Genel Müdür Yardımcısı Bilal Karaköse ve İlgili Birim temsilcileri de programa katıldı. Kayseri Şeker Genel Müdür Vekili Osman Canıtez, "Kayseri Şeker olarak TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi Başvurumuzu yaptık ve tetkik aşamaları devam etmektedir. Belgenin alınması için Kurumsal olarak gereken tüm çalışmalar yapılmıştır. Yapılan tetkiklerin olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz" dedi.

TSE Kayseri Bölge Müdürlüğünden Komisyon Başkanı olarak Elektronik Mühendisi Hilal Durukan tetkik açılış toplantısında; Kayseri Şeker’in talebi olan TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Belgesi tetkik çalışmalarının belirlenen planlar doğrultusunda gerçekleşmekte olduğunu belirtirken tetkikleri verimli ve etkin bir şekilde geçirmek adına saha denetimlerinin üç gün devam edeceğini söyledi.

KAYSERİ ŞEKER TS ISO 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYET BELGESİ ALMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.