Kayseri Şekerin Genç Yetenekeleri Kayseri Ve Yozgatta Adını Playoff’ Lara

Kayseri Şekerin Genç Yetenekeleri Kayseri Ve Yozgatta Adını Playoff’ Lara
Amatör Sporun Futbol kategorilerinde yaklaşık 150 lisanslı sporcusu bulunan Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Spor kulüplerine ilgi her geçen gün artıyor.

- Amatör Sporun Futbol kategorilerinde yaklaşık 150 lisanslı sporcusu bulunan Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Spor kulüplerine ilgi her geçen gün artıyor.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen yaz spor okullarında tespit edilen genç yeteneklerin amatör branşlarda müsabakalara katılarak profesyonel sporcular yetişmesi için de gayret ediliyor.

Spora her geçen gün ilginin arttığı Kayseri Şeker’de altı lisanslı Antrenör tarafından beş kategoride genç sporcular Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Şeker’in adını Playoff’lara yazdırmayı başarmanın yanı spora genç yeteneklerin Profesyonel takıma kazandırılmasının gururunu da yaşıyor.

Kayseri Şeker’in U13 takımının müsabakaları Nisan ayında başlayacak olup 2014 yılı yaz okulunda seçilen yetenekli sporcularla haftada üç gün antrenmanlara devam edilmekte,

U15 takımı gurup ikincisi olarak Playoff’a adını yazdırdı. Müsabakaları devam etmekte,

U17 takımı gurubunda lider olarak Palyoff’a çıkmayı başardı.

U19 takımı aralık ayında başlayıp halen devam eden müsabakalarda gurup ikincisi olarak mücadelesine devam etmekte, Ayrıca U19 takımının genç yeteneklerinden Gürkan Aslan da 3 yıldan beri ilk defa olmak üzere Kayseri Şeker Spor A takımına kazandırıldı.

Boğazlıyan Şeker Spor ise Yozgat’ta düzenlenen Yozgat U 19 müsabakalarına katılarak Finalinde U 19 liginde Yozgat ikincisi oldu Boğazlıyan Şekerspor, ikincilik kupasını ASKF Başkanı Hakan Bektaş’ın elinden aldı.

KAYSERİ ŞEKERİN GENÇ YETENEKELERİ KAYSERİ VE YOZGATTA ADINI PLAYOFF’ LARA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.