Kayserigaz Kızıklılarla Buluştu

Kayserigaz Kızıklılarla Buluştu
Kayseri’nin güvenilir doğalgaz tedarikçisi Kayserigaz, Kızıklılar’a gülfidanı ikramında bulundu.11 yıldır Kayseri’nin güvenli ve düzenli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, Kızıklılarla bir araya geldi. İ...

Kayseri’nin güvenilir doğalgaz tedarikçisi Kayserigaz, Kızıklılar’a gülfidanı ikramında bulundu.

11 yıldır Kayseri’nin güvenli ve düzenli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, Kızıklılarla bir araya geldi. İkinci doğalgaz şehir giriş istasyonunun Kızık mevkine yapılmasından dolayı Kızık insanlarılya olan ilişkisini güçlendiren Kayserigaz, tüm Kızıklılar’a gül fidesi armağanında bulundu. Karşılaştıkları sürpriz karşısında mutluluklarını dile getiren Kızık halkı, Kayserigaz’ın göstermiş olduğu incelikten dolayı oldukça memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.

Diğer yandan, konuyla ilgili açıklamada bulunan Kayserigaz yetkilileri, havaların ısınmasıyla birlikte doğanın yeşillendiğine dikkat çekerek doğadaki bu değişime katkı sağlamak için böylesine bir hediye seçtiklerini söylediler. Buna ek olarak, yapılmakta olan Kayseri doğalgaz ikinci şehir giriş istasyonunun Kızık’ta bulunması, Kızıklılarla olan ilişkilerini güçlendirdiğini, buna karşılık böylesine bir davranışta bulunduklarını dile getiren Kayserigaz yetkilileri, kendilerini güler yüzle karşılayan Kızıklılara teşekkür ettiler.

KAYSERİ’NİN GÜVENİLİR DOĞALGAZ TEDARİKÇİSİ KAYSERİGAZ, KIZIKLILAR'A GÜLFİDANI İKRAMINDA BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.