Kayserispor Kafilesine Saldırı

Kayserispor Kafilesine Saldırı
PTT 1. Lig’in 14. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Kayserispor’da futbolcular stadı terk ettiği sırada taşlı saldırıya uğradı. 2-0 mağlup oldukları maçın ardından maçın oynandığı Akde...

PTT 1. Lig’in 14. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Kayserispor’da futbolcular stadı terk ettiği sırada taşlı saldırıya uğradı.

2-0 mağlup oldukları maçın ardından maçın oynandığı Akdeniz Üniversitesi Stadı’nı terk eden Kayserispor’da kafileyi taşıyan otobüse bir grup taraftar taşlı saldırıda bulundu. Saldırıda otobüsün camları kırılırken, şans eseri yaralanan olmadı. Olaya müdahale eden polis geniş güvenlik önlemleri alırken, olaylar fazla büyümeden engellendi.

ANTALYASPOR TARAFTARINDAN “KAPTAN SEDEF” TEPKİSİ

Öte yandan, statta bulunan Antalyaspor 1966 taraftar grubu, maçın ardından stat girişinde yönetim aleyhine slogan atıp protesto etti. Futbolcuların galibiyet aldıkları maçın ardından tribünlere koşmak istediğini ancak kırmızı-beyazlı takımın kaptanı Mehmet Sedef tarafından oyuncuların geri çevrildiğini öne süren taraftarlar Mehmet Sedef’in ve Antalyaspor yönetiminin bu tutumunu kınadıklarını söyledi.

Taraftarları sakinleştirmeye çalışan Recep Güler’de kolluk kuvvetleri ile karşı karşıya gelmemeleri için sık sık taraftarı uyardı. Mehmet Sedef’in yaptığı davranışın taraftarda olumsuz etki oluşturduğunu kaydeden Güler, “Kaptan Sedef, 90 dakika burada oyunculara destek veren taraftardan bir sevinç paylaşımını çok görmüştür. Bu tutumundan dolayı kendisini kınıyoruz. Bu konuyu Antalyaspor yönetimiyle konuşacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.