Kazada Ağır Yaralanan Alman Turist Hayatını Kaybetti

Kazada Ağır Yaralanan Alman Turist Hayatını Kaybetti
Antalya-Manavgat D-400 karayolu Çolaklı Süral kavşağında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan alman uyruklu turist Donuta Schindler(55) kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.Kaza...

Antalya-Manavgat D-400 karayolu Çolaklı Süral kavşağında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan alman uyruklu turist Donuta Schindler(55) kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Kaza bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Manavgat istikametinden gelerek Oteller bölgesine dönmekte olan Ekber Erol idaresindeki 07 LNB 24 plakalı otomobil ile Antalya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Cengiz Şengül idaresindeki 34 HDU 10 plakalı otomobil Süral oteller kavşağında çarpıştı. Çarpışmasın şiddetiyle yol kenarında bulunan elektrik trafosuna çarptıktan sonra durabilen Ekber Erol’un kullandığı otomobilde bulunan Alman turistler Jolia Schindler, Donuta Schindler, Mriam Schindler ve Johann Schindler sıkıştıkları araçtan Antalya Büyükşehir belediyesi itfaiyesi kurtarıcısı tarafından çıkarıldı. Alman turistlerin yanı sıra diğer araçta bulunan Çiğdem Şengül de ambulans ile Manavgat’ta bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Özel bir hastanede tedavi altına alınan ağır yaralı Alman uyruklu turist Donuta Schindler(53), tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.