Kazazede Öğrenciden Deveci’ye Ziyaret

Kazazede Öğrenciden Deveci’ye Ziyaret
KSÜ öğrencilerini taşıyan otobüsün dönüş yolunda Sivas’ta kaza geçirmesi sonucu ağır yaralanan ve Kayseri’de 2 ay boyunca tedavi gören Üniversitemiz öğrencisi Burhan Bahadır, Rektör Prof. Dr. Deveci’yi ziyaret etti.

5 Mayıs 2015 tarihinde Karadeniz gezisinden dönen KSÜ öğrencilerini taşıyan otobüsün dönüş yolunda Sivas’ta kaza geçirmesi sonucu ağır yaralanan ve Kayseri’de 2 ay boyunca tedavi gören Üniversitemiz öğrencisi Burhan Bahadır, Rektör Prof. Dr. Deveci’yi ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette kaza anında ve sonrasında üniversite yönetimi olarak gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye teşekkür eden Burhan Bahadır, Kayseri’de 2 ay hastanede kalarak tedavi gördükten sonra Üniversiteden mezun olduğunu söyledi. Rektör Deveci’ye memleketi Trabzon’dan getirdiği hediyeleri takdim eden Bahadır, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nden mezun olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Rektör Deveci kaza geçiren öğrencilerimizin ilk andan itibaren yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi. Prof. Dr. Durmuş Deveci “Kazayı haber alır almaz bir rektör yardımcımızı görevlendirerek kaza yerine gönderdik ve bütün süreci yakından takip ettik. Kazadan bir gün sonra Sivas ve Kayseri’de tedavi gören öğrencilerimizi ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldım” diye konuştu.

Öğrencimiz Burhan Bahadır’ı mezuniyetinden dolayı tebrik eden Rektör Deveci, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.