KBGC heyeti ilçeleri ziyaret etti

KBGC heyeti ilçeleri ziyaret etti
Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KBGC) Başkanı Aslan Deveboynu ve yönetim kurulu üyeleri kuzey ilçelerimizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan genel kurulda yeni yönetimini belirleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KBGC) Başkanı Aslan Deveboynu ve yönetim kurulu üyeleri kuzey ilçelerimizi ziyaret etti.

Göksun, Elbistan ve Afşin’de ziyaret gerçekleştiren Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KBGC) Başkanı Aslan Deveboynu ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Kösebalaban, Ökkeş Saatçi, Serdar Erdoğanyılmaz ve Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu, ilk olarak Göksun’da Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aydın, KBGC Başkanı Deveboynu ve yönetim kurulu üyelerine görevde bulunduğu 3 yılda gerçekleştirdikleri projeleri görsel olarak anlattı. KBGC heyeti buradan Yayla Göksun Gazete ve Matbaasını ziyaret etti. KBGC heyeti Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u ziyaret etmesinin ardından daha sonra Afşin’e geçerek burada Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti. KBGC'nin ziyaretlerine Kahramanmaraş Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Ramazan Çırakoğlu da eşlik etti.  Cemiyet Başkanı Deveboynu, yönetim kurulu üyeleri ve Kahramanmaraş Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Ramazan Çırakoğlu, Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret ederek, çalışanlar ile sohbet etti. Gazete ve baskı tesisleri hakkında bilgi alan KBGC Yönetimi ile BİK Şube Müdürü Ramazan Çırakoğlu, gazete yönetimi ve çalışanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

elbistan-kaymakami-ve-elbistanin-sesi-ziyareti-(1).jpg

ELBİSTAN ZİYARETİ
Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın sektöründe yaşanan değişimin, baskı ve haber kalitesini artırdığını ifade ederek, KBGC’nin yeni yönetimine başarı dileğinde bulundu.

BELEDİYE ZİYARETİ
Cemiyet Başkanı Aslan Deveboynu ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güven, yeni KBGC heyetine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Sizleri yeni yönetim olarak tebrik ediyorum. Basının önemini biliyoruz. Zor şartlarda büyük fedakârlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Cemiyet olarak düzenlemiş olduğunuz bu ziyaretten dolayı teşekkür eder görevinizde başarılar dilerim" dedi. Cemiyetin belediye ziyaretinde, Başkan Güven, Afşin'e yapılan yatırımlardan bahsetti. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Eshab-ı Kehf ön plana çıktı. Güven, Eshab-ı Kehf'e dair çok önemli projeleri olduğunu belirterek, buranın dünyaya tanıtılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

‘YATIRIMLARI MEDYA OLARAK TANITMAYA HAZIRIZ’

Cemiyet Başkanı Aslan Deveboynu misafirperverliklerinden dolayı Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e başarılar dileyerek, belediye hizmetlerinin ve yatırımlarının medya aracılığı ile anlatılmasında yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.

AFŞİN KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

Belediyedeki ziyaretlerini tamamlayan KBGC heyeti, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan'ı makamında ziyaret etti.  Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyaret sonrası konuşan Kaymakam Budan, " Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kahramanmaraş Basın İlan Kurumu Şube Müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni oluşmuş bir yönetim. Kahramanmaraş merkez, Afşin ve Elbistan'daki gazetelerimizin temsilcilerinden oluşuyor cemiyetimiz. Gazeteciler cemiyetimiz ile Kahramanmaraş genelinde ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın habere ulaşma ve haber alma hakkı konusunda istişarede bulunduk. Vatandaşlarımız ile kurumumuz arasında bir köprü olarak gördüğümüz gazeteciler cemiyetimize ve Kahramanmaraş Basın İlan Kurumu Şube Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Cemiyet Başkanı Deveboynu ve yönetim kurulu üyeleri misafirperverliklerinden dolayı Kaymakam Budan'a teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.