Keçiliköy’de Eryılmaz Rüzgarı

Keçiliköy’de Eryılmaz Rüzgarı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a Keçiliköy Mahallesinde vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Milli...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a Keçiliköy Mahallesinde vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Keçiliköy Mahallesinde coşkuyla karşılandı. Meşaleler yakan vatandaşlar “Vekilimiz Eryılmaz” sloganları attı.

Yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Eryılmaz, vatandaşlardan sandıklara sahip çıkılmasını istedi. “Bu coşku birkaç gün sonra yapılacak olan seçimlerin müjdecisidir. Zafer yakındır.” diyen Eryılmaz, “Eşit ve adaletli hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda belki sona gelmiş olabiliriz ama asıl gün seçimlerin olacağı gündür. Çünkü gün sandıklara sahip çıkma günüdür. Biliyorsunuz trafolara yeniden kediler girebilir. O yüzden eş dost akrabalarımızı sıkı sıkıya uyarmalıyız. Sandıklarlar da işlemler bitinceye kadar görev yerlerimizden ayrılmamalıyız” dedi.

Eşit hizmet vurgusu yapan Eryılmaz “Sevdamız Manisa” sloganı ile yola çıktığını belirterek, “Allah bana her zaman milletime hizmet edeceğim işler nasip etti. Şimdi de milletime hizmet etmek amacıyla böyle bir yola çıktım. Türk milletine hizmet etmek hayır dualarını almak benim için en önemli şeydir. Daha önce de söylediğim gibi Hasan Eryılmaz hiç kimseyi ayırt etmeden eşit anlayışıyla hizmet etmiştir, etmeye de devam edecektir. İçinde vatan ve millet sevgisi olan ve kapımı çalan hiç kimseyi geri çevirmedim. Aldığım bütün görevlerde eşit hizmet ilkesini benimsedim. Çünkü biliyorum ki koltuklar ve makamlar geçicidir. Önemli olan vatandaşa hizmet etmektir. Gönülleri fethetmektir. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” diye konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN ERYILMAZ’A KEÇİLİKÖY MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR YOĞUN SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.