Keçiören’in Camileri Bayramda Da Pırıl Pırıl

Keçiören’in Camileri Bayramda Da Pırıl Pırıl
Keçiören Belediyesi ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün cami, mescit ve Kur'an kurslarının ibadet yerlerindeki temizlik çalışmalarını tamamladı.

- Keçiören Belediyesi ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün cami, mescit ve Kur'an kurslarının ibadet yerlerindeki temizlik çalışmalarını tamamladı.

Keçiören Belediyesi, Keçiörenlilerin gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün cami, mescit ve Kur'an kurslarının temizliğini yapıyor. Belediye ekipleri Keçiören’deki 244 cami ve mescit, 92 Kur’an kursu, 3 cemevini Ramazan Bayramı’na hazır hale getirdi.

Ramazan ayı içerisinde olduğu gibi bayram öncesi çalışmalarına da önem verdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Biz düzenli olarak bütün camilerimizin temizliklerini, halı yıkamalarını, pencere, avize temizliklerini gerçekleştiriyoruz. Ama Ramazan ayı ve yaklaşmakta olan bayram nedeniyle özel bir temizlik de yapıyoruz. Sadece camileri değil, okulları ve cem evlerini de temizliyoruz” dedi.

Mübarek Ramazan ayında mahalle iftarları da düzenlediklerini hatırlatan Ak, “Böylece vatandaşlarımızın ayağına gidip, sofralarımızı kurup, genç, yaşlı herkesi o sofranın etrafında buluşturduk” diye konuştu.

GÜL KOKUYOR

Halılardan raflara, duvarlarda asılı tablolardan avizelere kadar geniş çaplı bir şekilde başlatılan temizlik çalışmalarını Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün koordinesinde 2 grup halinde 14 kişilik profesyonel bir ekip yürütüyor. Cami ve mescitlerdeki halılar yerlerinden kaldırılmadan bulunduğu yerde yıkanarak temizleniyor ve düzenli olarak yapılan temizlik işlemleri bittikten sonra gül suyu spreyleri sıkılarak çok güzel kokması da sağlanıyor.

KEÇİÖREN’İN CAMİLERİ BAYRAMDA DA PIRIL PIRIL

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.