Kefken Çevre Yaz Kampı 12’nci Sezonunu Açtı

Kefken Çevre Yaz Kampı 12’nci Sezonunu Açtı
Kefken Çevre Yaz Kampı, dans, müzik ve tiyatro gösterileri ile bu yıl 12. kez kapılarını açtı. Açılış programında, öğrenciler hazırladıkları gösterilerle konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.Beyoğlu B...

Kefken Çevre Yaz Kampı, dans, müzik ve tiyatro gösterileri ile bu yıl 12. kez kapılarını açtı. Açılış programında, öğrenciler hazırladıkları gösterilerle konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Beyoğlu Belediyesi’nin 11 yıldır sürdürdüğü Kefken Çevre Yaz Kampı, öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Doğanın eşsiz güzelliği içinde birbirinden güzel aktivitelerle eğlenen öğrenciler, unutamayacakları bir yaz tatili geçiriyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın her fırsatta övgüyle bahsettiği ve bugüne kadar on binlerce öğrenciyi ağırlayan Kefken Çevre Yaz Kampı’nda; kültür sanat ve spor etkinlikleri ile gençler hem eğleniyor, hem de öğreniyor. Bir hafta boyunca, özel olarak dizayn edilen konutlarda kalan öğrenciler, yeteneklerine göre ayrılarak uzman eğitmenler tarafından ders alıyor. İçinde tiyatro, resim, müzik ve geleneksel gölge oyunu derslerinin de bulunduğu eğitimlerde öğrenciler unutamayacakları bir deneyimi yaşıyor.

Bir hafta boyunca süren çalışmaların sonucunda, hafta sonu ailelerin de katılımıyla gerçekleşen gösterilerde öğrenciler, yeteneklerini sahnede sergileyerek hem kendilerine, hem ailelerine unutulmaz bir gece yaşatıyorlar. Kefken Çevre Yaz Kampı devam ediyor.

KEFKEN ÇEVRE YAZ KAMPI, DANS, MÜZİK VE TİYATRO GÖSTERİLERİ İLE BU YIL 12. KEZ KAPILARINI AÇTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.