Kemal Kaynaş Stadyumunda Bakım Onarım Çalışmaları Sürüyor

Kemal Kaynaş Stadyumunda Bakım Onarım Çalışmaları Sürüyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumunda bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesi...

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumunda bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 1994 yılında faaliyete geçmiş olan çim yüzeyli, tartan atletizm pistli Kemal Kaynaş Stadyumunun bakım-onarım çalışmalarına geçtiğimiz yılın 10 ayında itibaren başlanmıştı. Bakım onarım çalışmaları aralıksız devam eden Kemal Kaynaş Stadyumunun ihalesini alan firma tarafından 15 Temmuz tarihine kadar çalışmaları tamamlanarak teslim edecek. Stadyumda yapılacak olan yenileme çalışmalar kapsamında, stadyumun çimleri ile tartan pisti tamamen değişirken, karşı portatif tribünün yerine ise 500 kişilik yeni tribün yapılacak.

Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Kemal Kaynaş Stadyumunda devam eden tadilat çalışmalarının ardından yıllardır Karaman halkına hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu daha kullanışlı ve daha modern hale gelerek hizmet vermeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.