KEMAL KILIÇDAROĞLU

KEMAL KILIÇDAROĞLU
Gazeteci ve köşe yazarı Bekir Doğan bugün ki yazısında şu konuyu ele aldı;

CHP Basın Özgürlüğü anlayışı

Okumama özürlülüğü

      Köşe yazılarımda sık sık yazıyorum: Türk milleti okumuyor, Gazete , Dergi, Kitap okumuyor, böyle olunca da Dünya da okumada 74. Sıradayız biz okumadığımız gibi siyasilerimizde okumuyor.. Gaf üzerine Gaf mı yapıyor ?

      Düne gitmek istiyorum: TOBB Genel Kurulu’nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türklerin 14 devlet batırdığını söyledi.

      Ekonomide üretimin önemi üzerinde duran Kılıçdaroğlu, Osmanlı Devleti’nin üretim yapamadığı için battığını ifade ederken, “Türkiye’nin 15’inci devlet olmasıyla övünürüz, bu ne demektir? 14’ünü batırdık demektir” diyerek şaşırttı.

      Bu sözleri şunu gösterdi ki : Kemal Kılıçdaroğlu Fatih 1453 Filmini hiç izlememiş Osmanlı Tarihini Okumamış, Osmanlı Dünya da uçak yapan üç ülkeden biri olduğunu bilmiyor..

      Sayın Kılıçdaroğlu’na : Kayseri deki Uçak Fabrikası CHP döneminde 1947 de kapatıldığını biri hatırlattı versin !..

      Yine konuşmasına dönüyorum: Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

       "Devasa Osmanlı niye battı? Bir toplu iğne bile üretemeyen, bilimi ve teknolojiyi reddeden Osmanlı battı. Akdeniz’i göle çeviren Osmanlı niye battı? Bunun üzerinde niye kafa yormuyoruz?” derken, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Kanuni ve 36 Osmanlı Padişahının muhteşemliğini satır arasında dile getiren, aceba Gaf mı yapıyor, bir vurup iki geri çekilerek algı operasyonu mu yapıyor ?

      İlimde sanatta, teknolojide Osmanlı tartışılmaz ! ecdadın eserleri ortada..

      Gaf mı ? yoksa 16 Nisan referandumu öncesi gibi algı operasyonumu yapıyor ?.. Kılıçdaroğlu yoksa hiç tarih okumuyor mu ? : Kılıçdaroğlu :” Övünürüz. Efendim Türkiye Cumhuriyeti 15’inci devlet. Türklerin kurduğu 15’inci devlet. E bu ne demektir? 14’ünü batırdık demektir. 14’ünü batırdık." Diyor ama bu gaf olduğunu sanmıyorum..

      Cumhurbaşkanlığı forsunun etrafında bulunan : Türkiye Cumhuriyeti’nin 15’inci değil, 16’ıncı Türk devleti olduğunu Kılıçdaroğlu’nun unutması da dikkat çekti ise de ben unuttuğu kanatında değilim..

     Geçtiğimiz hafta maliye mezunu öğrencilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, yine üretimin öneminden bahsetmiş, Türkiye’nin sakız, bez gibi ürünleri üretmesi gerektiğini söylemişti.  Yerli otomobil, uçak, füze, tan , top yapalım demiyor: Sakız ve çocuk bezi diyor.. 

      Beylikdüzü CHP'li belediye Türk düşmanı başpiskopos Makarios'un heykelini dikti, yetmedi bunu haber yapan gazeteciyi dövdürdü..

       CHP'li Beylikdüzü Belediyesi Kıbrıs'ta Türklerin ölümüne sebep olan Başpiskopos Makarios'un heykeli için tam 8 Milyon TL harcama yapması Türk Düşmanının Beylikdüzünde gündeme gelmesi CHP’ye oy verenlerin bile yüreğini yaktı.

      CHP'li belediye Türk düşmanı başpiskopos Makarios'un heykelini dikti

      Belediyecilikte yaptığı heykeller ile gündeme gelen CHP yönetimleri yeni bir heykele daha imza attı. Fabrika kurmuyorlar sürekli heykel yapıyorlar..

      Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği Beylikdüzü'nde açılan bir heykelde Kıbrıs'ta yaşayan Rum Başpiskopos 3. Makarios'un da yer alması tepki çekti. Heykelin açılışını CHP lideri Kılıçdaroğlu yaptı.

      Yanlış olduğunu haber yapan Gazeteci Kadir Usta ise : Ekrem İmamoğlu adamları tarafından hastanelik edildi.

      CHP’nin basın özgürlüğü anlayışının bu : sözü ile özünün bir olmadığını bir kere daha gösterdi.. Kadir Usta’ya meydan dayağı attılar..

      FETÖ gazetenin avukatlığını yapan, vatan haini sözde gazetecilere arka çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kadir Usta’ya da sahip çıkması gerekirdi..

     3. Makarios kimdir?

     Kökü Zeytin Ermenisi: 1913-1977 yılları arasında Kıbrıs'ta yaşayan Makarios, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilmişti. Rumlar da bunun üzerine Türklere saldırdı ve tarihe "Kanlı Noel Olayları" (1963) olarak geçen saldırılar yaşandı. Tüm bu yaşananların ardından da Türk Hükümeti, 1974  Kıbrıs Baraşı harekatı ile Rumların bu saldırılarını savaş olarak kabul etti ve adaya askeri müdahale düzenledi.

     Askerimizi şehit eden Katil Makarios Adayı kan gölüne çevirerek Müslümanları öldürmesi ile ünlü, Türk Düşmanı biridir..

     CHP de bunun heykelini yapıyor ? yorum sizin..

     Gazeteci Kadir Usta'ya saldırıyı kınıyoruz!

     Gazeteci Kadir Usta kendi sosyal medya hesabından Türk katili Makarios'un heykelinin yapılmasının kabul edilemez olduğunu yapılanın ihanet olduğunu açıklamasının ardından Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hışmına uğradı.

      Gazeteci Kadir Usta bu açıklamalarının ardından saldırıya uğradı ve bugün facebook hesabından saldırıyı duyurdu. Usta saldırı sonrası şu paylaşımda bulundu:

"Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde Türk askerinin katili Makarios'un heykelini dikmesinin hainlik olduğu açıktır. Ama bu hainlik kendisini eleştirenleri kanını akıtacak kadar ileri gitmiş. Tarafıma biraz önce yapılan saldırı önemli değil kanla fikirleri değiştiremezsiniz. Beylikdüzü'nde artık iktidarını korumak için kan döker hale geldiyse elbette yargı hesabını soracaktır." Dedi.

     Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu ve iki adamı hakkında suç duyurusunda bulunarak davacı olduğunu Cumhuriyet Başsavcılığına giderek davacı oldu..

     Vatanına sahip çıkan : Gazeteci Kadir Usta'ya yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, Usta'ya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

      CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tarihimizi bilmeyen , okumayan biri olarak ben düşünmüyorum, bunları gündemde kalmak için yapıyor..

      CHP’de hiçbir zaman basın özgürlük olmadı, hep çitte standart vardır.. Bugün Kadir Usta ‘ya yapılan saldırıda da bunu görüyoruz..

      Bizde okumama özürlülüğü vardır.. Türk milleti olarak yakın tarihimizi ve genel tarihimizi iyi okumamız gerekir.. Tarihimiz : doğru kalemlerden yeniden yazılması gerekir diyorum..

      Okuyan bir Türkiye istiyorum..

       İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.