Kemer Belediye Başkanı, 20 Yıllık Birlikteliğini İki Düğünle Pekiştirdi

Kemer Belediye Başkanı, 20 Yıllık Birlikteliğini İki Düğünle Pekiştirdi
Antalya’nın Kemer ilçesi belediye başkanı Mustafa Gül, yaklaşık bin 250 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle Neşe Gül ile 20 yıllık beraberliğini nikahla noktaladı.Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül...

Antalya’nın Kemer ilçesi belediye başkanı Mustafa Gül, yaklaşık bin 250 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle Neşe Gül ile 20 yıllık beraberliğini nikahla noktaladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 13 yıllık mahkeme süreci sonucu ilk eşinden boşanarak, uzun süre birlikte yaşadığı Neşe Gül ile resmen evlendi. Önceki gün ilçe stadyumunda yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen ilk törenin ardından ikinci tören dün akşam Kemer Barut Otel’de yapıldı.

Kemer Barut Otelde düzenlenen Düğün ve Nikah merasimi siyaset, bürokratlar ve turizmcileri bir araya getirdi. Çiftlerin nikah akitlerini Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı gerçekleştirirken çiftlere de nasihat etmeyi unutmadı. Nikah şahitliklerini, MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Salim Yurdakul ve Kemer Spor Kulüp Başkanı İsmail Minta yaparken Çiftlere Nikah cüzdanlarını KKTC Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy verdi.

Düğün törenine, eski Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, KKTC Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Antalya Büyükşehir MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Salim Uysal, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel, Nuray Minta ve Semih Top, Meclis Üyeleri, Aslı Bayar Ulukapı, Sedat Akan, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş, Ahmet Ali Güven MHP İlçe Başkanı H.Hüseyin Karadüz, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam, Kemer Spor Kulüp Başkanı İsmail Minta ve yönetim Kurulu üyeleri, Turizmciler, Neşe Gül’ün arkadaşları sunexpress kabin görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müzik eşliğinde dans için piste gelen Başkan Gül ve Neşe Gül kına gecesinde olduğu gibi adeta göz kamaştırdı.

Başkan Gül yaptığı kısa konuşmada, "20 yıllık yolculuğun içerisinde çok çelme takılmaya çalışıldı. Basına malzeme edilip, birileri siyasi rant elde edebilmek için büyük bir mücadele verdiler. İşte 20 yıllık beraberliğe imza atıyoruz. Artık siyasetçiler bir malzeme bulamayacaklar Artık herkese şenlik olsun en kötü günümüz böyle olsun.bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Turizmci ve siyaset dünyasından birçok kişinin katıldığı düğün töreninde Mustafa ve Neşe Gül çifti, yakınları ve sevenleriyle birlikte oyunlar oynayarak ve dans ederek eğlendiler. Müthiş bir organizasyon ile salonun süslendiği düğün töreninde davetlilere sunulan yemek ikramından sonra sahne alan ünlü şarkıcı Linet, seslendirdiği eserlerle düğüne renk kattı.

ANTALYA’NIN KEMER İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜL, YAKLAŞIK BİN 250 KİŞİNİN KATILDIĞI GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE NEŞE GÜL İLE 20 YILLIK BERABERLİĞİNİ NİKAHLA NOKTALADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.