Kenan Sofuoğlu 3. kez zirvede

Kenan Sofuoğlu 3. kez zirvede
İngiltere'de düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası Donnington yarışında Kenan Sofuoğlu ilk sırada başladığı yarışı yine ilk sırada bitirerek...

İngiltere'de düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası Donnington yarışında Kenan Sofuoğlu ilk sırada başladığı yarışı yine ilk sırada bitirerek 3. kez zafere ulaştı.

İngiltere'de düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası Donnigton yarışında, 1.30.298'lik derecesiyle 1. sırada başladığı yarışı yine ilk sırada tamamlayarak 25 puan alan Sofuoğlu 3. kez zafere ulaşarak genel klasmanda 121 puanla ilk sırayı aldı.

KARİYERİNDEKİ 35. ZAFER

Yedinci yarışa ilk sırada başlayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bu yarışı da 1. bitirerek bu sezon 3. zaferini aldı. Kawasaki Pucetti takımı sürücüsü Sofuoğlu yarışı hiç geriye düşmeden 1. bitirerek rakiplerine adeta şans tanımadı. Böylece 25 puanın sahibi olan milli motosikletçi genel klasmanda 121 toplayarak liderliğini sürdürdü. 35. kez zafere ulaşan Sofuoğlu, 1. bitirdiği etabı 1.569 saniye farkla tamamladı. Sofuoğlu'nun ardından Patrick Jacobsen ikinci olurken, Randy Krummacher ise üçüncülüğü elde etti.

Avusturalya'daki ilk yarışında talihsiz bir şekilde lastiği patladığı için saf dışı kalan milli motosikletçi, Tayland'da ise yarıştığı etabı ikinci sırada bitirdi. İspanya'daki yarışı da 1. bitiren Kenan Sofuoğlu, Hollanda'da damalı bayrağı 3. gören yarışmacı oldu. Milli motosikletçi İtalya'daki yarışı da 1. sırada bitirirken, Malezya'da yarıştığı etapta ise 6. sırada yer aldı.

Kenan Sofuoğlu 3. kez zirvede

Kenan Sofuoğlu 3. kez zirvede

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.