Kendisine Makas Atan Otomobile Çarptı: 3 Yaralı

Kendisine Makas Atan Otomobile Çarptı: 3 Yaralı
TEM Otoyolu Seyrantepe mevkinde bir otomobil, kendisine makas atan otomobile çarptı. Kazada araç içerisinde sıkışan 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

- TEM Otoyolu Seyrantepe mevkinde bir otomobil, kendisine makas atan otomobile çarptı. Kazada araç içerisinde sıkışan 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında TEM Otoyolu Seyrantepe mevki Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Edirne’den Ankara istikametine gitmekte olan 34 LC 1237 plakalı otomobilin sürücüsü Nasuh Keskin, aşırı hızlı bir şekilde seyir halindeyken, önündeki otomobile makas attı. Kendisine makas atılan 34 KU 6857 plakalı otomobilin sürücüsü Uğur Karadeniz de, Keskin’i sollamak istedi. Ancak Karadeniz yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek Keskin’in aracına yandan çarptı. Çarpma sonucu Karadeniz’in kullandığı araç takla attı. Aracın takla atması sonucu aynı araç içerisinde bulunan Karadeniz’in annesi Nevin ve ağabeyi Osman Karadeniz araç içerisinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk olarak anne Karadeniz’i sıkıştığı yeden çıkartmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu anne Karadeniz acılar içerisinde sıkıştığı yerden çıkartılarak sedyeye koyuldu. Ardından ambulansa götürülen anne Karadeniz Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra itfaiye erleri, araçta sıkışan ağabey Karadeniz’i çıkartmak için çalışmaları başladı. Uzun süren uğraşlar sonucunda ağabey Karadeniz de sıkıştığı yerden çıkartılmasının ardından sedyeye koyularak ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Makas atan otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, aynı araçtaki arkadaşı Ali Baş (23) hafif şekilde yaralandı.

Öte yandan kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale gelirken, kaza nedeniyle Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Ardından trafik, polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde açıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

(DCC-

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.