Kendisini Rahatsız Eden Kocasını Vurdu (2)

Kendisini Rahatsız Eden Kocasını Vurdu (2)
Erzurum’da boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kocasını tabancayla kaldırımın ortasında vuran kadın, kendini polise ihbar ederek, ambulans gelene kadar yaralı adamın başucunda bekledi.

- Erzurum’da boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kocasını tabancayla kaldırımın ortasında vuran kadın, kendini polise ihbar ederek, ambulans gelene kadar yaralı adamın başucunda bekledi.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobille olay yerine gelen Kezban K., kaldırımda yürüyen eşi Ersin K.’nin arkasından seslenerek, “Neden çocuklarımıza bakmıyorsun. Onlarla ilgilenmiyorsun” diyerek çantasından çıkardığı tabanca ile bir el ateş etti. Göğsünden vurulan Ersin K., yere yığıldı. Bunun üzerine kadın yaralı adamın başucuna giderek beklemeye başladı ve bu sırada cep telefonuyla polisi arayarak kendini ihbar etti, olay yerine ambulans çağırdı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis kadını gözaltına alarak, yaralı adam ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Kezban K. ile eşi Ersin K.’nin boşanma aşamasında oldukları ve adam hakkında mahkemece uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KENDİSİNİ RAHATSIZ EDEN KOCASINI VURDU (2)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.