“Kent Expo Fuarı” Sektörün Buluşması Noktası Olacak

“Kent Expo Fuarı” Sektörün Buluşması Noktası Olacak
KENT EXPO-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında ikinci kez düzenleniyor. Ege Belediyeler Birliği meclis toplantısı aynı gün İzmir’de olacak ve birliğe üye belediye başkanları Fuarı’ın açılış töreni ile Kentsel Dönüşüm Se

- KENT EXPO-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında ikinci kez düzenleniyor. Ege Belediyeler Birliği meclis toplantısı aynı gün İzmir’de olacak ve birliğe üye belediye başkanları Fuarı’ın açılış töreni ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’na katılacak.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından organize edilen Fuar’da; şehircilik teknolojileri sektöründeki yenilikler, son uygulamalar ve beklentilere en uygun çözümler sunulacak.

KENT EXPO - Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nı, Türkiye’den ve dünyadan birçok şehrin belediye başkanı ile belediyelerin üst düzey yöneticilerinin ziyaret etmesi bekleniyor. KENT EXPO Fuarı bu yıl da yerli ve yabancı sektör temsilcileri ile yerel yönetimleri bir araya getirecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No’lu Hol’de organize edilen fuar, profesyonel ve son tüketiciye yönelik olarak düzenleniyor.

Kentsel dönüşüm konusu Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda gündeme gelecek. İzmir’in, pek çok kentin ve kentlinin gündeminde olan kentsel dönüşümden yola çıkılarak temanın Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme olarak belirlendiği fuar, ikinci kez organize ediliyor.

KENT EXPO Fuarı; kent ihtiyaçları konusunda kentin ve kentlinin hayatını kolaylaştıracak, geliştirecek, çağdaşlaştıracak yeni ürün ve hizmetlerin sunulması, tanıtılması; bunların yerel yönetimler ile birlikte hayata geçirilmesi konusunda bir platform olacak.

Belediye Araçları, Ulaşım Araçları, Geçiş & Aktarma Sistemleri, Kent Mobilyaları, Park-Bahçe Düzenlemesi Ekipmanları & Donanımı, Bahçe & Süs Bitkileri, Peyzaj Donatıları & Ekipmanları, Altyapı, Su, Gaz, Yol Malzeme & Ekipmanları, Arıtma Sistemleri, Ekipmanları, Belediye Demirbaş & Tüketim Malzemeleri, Sağlık, Kültür & Sanat, Spor Tesisi Ekipman & Donanımları, Spor Malzemeleri, Güvenlik, Yangın, İş Sağlığı & Güvenliği Sistemleri, Elektrik-Elektronik-Bilgisayar-Otomasyon-Yazılım, Belediyeler, Belediye Birlikleri’nin yer alacağı KENT EXPO Fuarı, 4 gün sürecek.

16 - 19 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan KENT EXPO - Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, ziyaret saatleri 10.00 - 19.00 olarak gerçekleşecek.

“KENT EXPO FUARI” SEKTÖRÜN BULUŞMASI NOKTASI OLACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.