Kent Park Fidanlarla Donatılıyor

Kent Park Fidanlarla Donatılıyor
Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kent Park’a diktiği fidanlarla alanın yeşiline yeşil katıyor.Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kent Park’ta bulunan asırlık ağaçların yanı...

Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kent Park’a diktiği fidanlarla alanın yeşiline yeşil katıyor.

Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kent Park’ta bulunan asırlık ağaçların yanına yeni fidanlar dikerek, baharı karşıladı. Belediye bahçesinin de içinde bulunduğu, bahar ve yaz aylarında çok sayıda Çekmeköylü’yü misafir eden alanda fidan dikme çalışmalarına başlayan ekipler, 100 adet batı çınarı ve 50 adet gümüşi ıhlamur, 10 adet süs kirazı, 15 adet alev ağacı fidanını toprakla buluşturdu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Tüm İstanbul’un hayranlıkla baktığı, güzel bir doğaya sahibiz. Yaptığımız parklar ve yeşil alanlarda, vatandaşlarımız temiz ve güvenli ortamlarda yeşille buluşsun istiyoruz. Kent Park’ta halkımızın rağbet ettiği bu parklarımızdan biri. Geçtiğimiz günlerde, bu parkımızda zamana yenik düşen asırlık ağaçlarımız oldu. Biz onların yerine yenilerini dikiyoruz ki asırlar sonrasına mirasımız kalsın, gelecek nesillerimiz bu ağaçların gölgesinde otursun” dedi.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ, KENT PARK’A DİKTİĞİ FİDANLARLA ALANIN YEŞİLİNE YEŞİL KATIYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.