Kentmaraşder, Üç Şehri Bir Kardeş Yaptı

Kentmaraşder, Üç Şehri Bir Kardeş Yaptı
“Kahramanmaraş- Trabzon- Şanlıurfa : Kardeş Şehirler Gecesi” adı altında bu yıl 6’ncısı düzenlenen program, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun ev sahipliğinde Bahçelievler Belediyesi Spor Tesislerinde yapıldı.

 

Peygamberler şehri Şanlıurfa, edeler ve kahramanlar diyarı, “Yedi Güzel Adam”ı yetiştiren toprakların sahibi Kahramanmaraş ve Karadeniz’in başkenti, şehzadeler şehri Trabzon… 3 güzide şehrimiz, “Dünya tek bir ülke olsaydı, başkenti İstanbul olurdu!..” düşüncesiyle yola çıkan Kentmaraşder önderliğinde yekvücut oldu ve İstanbul’da bir araya geldi.

“Kahramanmaraş- Trabzon- Şanlıurfa : Kardeş Şehirler Gecesi” adı altında bu yıl 6’ncısı düzenlenen program, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun ev sahipliğinde Bahçelievler Belediyesi Spor Tesislerinde yapıldı.

Gecenin mimarı Kentmaraşder Genel Başkanı Bilal Ardıç yapmış olduğu konuşmada, “İnsanlık tarihinin ve dünya medeniyetlerinin, tarihsel dokusunda en önemli mihenk taşı konumunda olan bu 3 güzide şehrimizi böyle bir programla biraya getirip, bu 3 şehrimize ait hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içinde tanışıp, kaynaşıp her alanda işbirliği yapmak amacındayız. Kahramanmaraş, Trabzon ve Şanlıurfa insanı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın, dostluğun, hoşgörünün öncüsü ve örneği olacaktır. Bu konuda çok ümitliyiz.Bu vesileyle yaklaşık 4 aydan beri bu gecenin en güzel şekilde geçmesi için çok yoğun bir şekilde emek sarf edip, memleketimiz için en güzel şekilde nasıl hizmet edebiliriz çabasında olan Kentmaraşder Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca bu programın gerçekleşmesi için çok önemli çabalar sarf eden Trabzon ve Şanlıurfa ekibindeki dostlara da ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonraki günlerde de en az bu geceki kadar ses getirecek önemde ve güzellikte programlara bu ekiple birlikte imza atacağız inşallah. Bizi izlemeye devam edin!” diyerek önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek projeler ile ilgili misafirlere müjde verdi.

Protokolde bulunan misafirlerin selamlama konuşmaları, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’ya ait folklor ekibi oyunları, 3 ilimize ait yöresel ikramlar ve Şanlıurfa’dan gelen sıra gecesi ekibinin sunduğu muhteşem gösteri ile gecenin geç saatlerine kadar süren programda, 3 ayrı şehrimizin insanı, birlik ve beraberlik içinde unutulmaz bir gece yaşadılar.

652-029.jpg653-091.jpg654-273.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum