Kentpark Avm, Kahramanmaraş Halkının Hizmetinde

Kentpark Avm, Kahramanmaraş Halkının Hizmetinde
Kahramanmaraş’ın yeni gelişme alanı Tekerek yolu üzerindeki bölgede modern bir alışveriş merkezi faaliyete geçiyor.

Kahramanmaraş’ın yeni gelişme alanı Tekerek yolu üzerindeki bölgede modern bir alışveriş merkezi faaliyete geçiyor. Perakende sektörünün saygın markası Kentpark AVM, 9. Şubesi ile bu kez Kahramanmaraş merkez halkına 25 Nisan’dan itibaren hizmet sunmaya başlayacak.

Elbistan ve bölge halkına 2008 yılından buyana alışveriş keyfi yaşatmakta olan Kentpark AVM, perakende sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Elbistan’da 8 şube ile faaliyet gösterdiklerini ve Kahramanmaraş merkezde ise ilk şubeleri ile Haydarbey Mahallesi Karasu Bulvarı üzerindeki Bahçeşehir Sitesi altında hizmete sunmaya hazırlandıkları bilgisini veren Mağaza Müdürü Turgut Harputlu, firma hakkında şu bilgileri verdi:

kentpark-5.jpg

KISA ZAMANDA BÜYÜK YOL KAT ETTİ

“Kentpark AVM, sektöre adım attığı 2008 yılının 8. ayından bu yana  Elbistan ve bölge halkına hizmet vermektedir. Yeni bir marka olarak başarı ile çalışmalarını sürdüren Kentpark, kısa sürede Elbistan  ve çevresinde perakende sektörünün önde gelen isimlerinden biri haline gelmiştir. Kentpark; kendini ve müşterilerinin beklentilerini aştığı oranda hedefine yaklaşacağı ilkesini benimsemiştir. Müşterilerine kaliteli hizmet sunmak, müşteri memnuniyetinden taviz vermemek, kaliteli ürünü en uygun fiyata müşterisine sunmak, sahip olduğu değerleri yaşatıp bölgenin gelişmesine katkıda bulunmak Kentpark’ın misyonunun sacayaklarıdır. Kuşkusuz, işimizin özünde müşterilerimiz vardır.

“MÜŞTERİ BİZİM İÇİN EKONOMİK BİR KAVRAM DEĞİLDİR”

Bizim için müşteri, işimizin varlık gayesidir. Her şeyden evvel müşteri, insan olarak yücedir ve değerlidir. Kapımızdan içeriye girdiği andan itibaren ise bizim için özelleşmiştir. “Müşterilerimizin beklentilerini herkesten daha iyi anladığımız ve daha iyi karşıladığımız oranda başarılı oluruz” düsturuyla hareket edip müşteri memnuniyetini hiçbir koşula bağlamamayı ilke edindik. Kentpark, her gün kalite çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Zira bu gayenin bir sonu yok, bir bitiş çizgisi yok. Bize göre tüm yaptıklarımızın merkezinde insan yer alıyor. Amacımız, şirket değerlerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirerek  yolumuzu aydınlatmaktır.

“MÜŞTERİ NİMETİN EFENDİSİDİR”

Değerlerimiz; müşteri nimetin efendisidir. Rızkın ise vesilesi. Personelimiz iş ortağımızdır. Onlarla ortak gibi çalışırız, patron gibi değil. Takım ruhu başarı için tartışılmaz bir önkoşuldur. Misyonumuz; müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her ürünü, en ucuz fiyata, en iyi hizmetle sunmaktır. Temel değerlerimizden biri, sürekli büyüyerek yeni nesillere iş imkanı oluşturmaktır. İnsanımızın yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayarak mağazacılık sektöründe vazgeçilmezler arasına girmek, müşterilerimize her konuda güven vermek, itici bir müşteri satıcı ilişkisi oluşmasına engelleyerek  her dem için kalıcı olanın dostluk olduğu gerçeğini ıskalamadan alışverişi bir aile süruru ortamına dönüştürmektir. Amacımız; mağazacılık sektöründeki gelişmeleri takip ederek modern yöntem ve teknikleri izlemek, güler yüzlü, nezih ve hijyenik bir ortamda hizmetin kalite çıtasını hep yukarıya taşımaktır.”

kentpark-9.jpg

SATIŞLAR 25 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Mağaza Müdürü Turgut Harputlu, bin 250 metrekare olarak dizayn edilen Kentpark AVM Onikişubat Şubesinde gıda ve temizlik ürünleri, oyuncak, kozmetik, manav, kasap ve şarküteri gibi bölümler bulunacağını belirterek; “Sabah saat 07.30’dan gece sat 23.00’a kadar değerli Kahramanmaraş ve bölge halkına hizmet vereceğiz. Müşterilerimiz otopark sıkıntısı da çekmeyecekler. Açılış törenimiz 17 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30’da olacak ama deneme satışlarımız ise 25 Nisan Cuma günü başlayacaktır. Tüm Kahramanmaraş halkını Kentpark’a alışveriş keyfi yaşamaya davet ediyoruz.” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.