Kepez Belediyesi'nden Baraj Mahallesi'ne Olimpik Spor Merkezi

Kepez Belediyesinden Baraj Mahallesine Olimpik Spor Merkezi
Kepez, spor alanında dev bir yatırımla daha buluşuyor. Başkan Hakan Tütüncü, Baraj Mahallesi’nde 200 dönümlük alana olimpik spor merkezi yapacaklarını açıkladı.

- Kepez, spor alanında dev bir yatırımla daha buluşuyor. Başkan Hakan Tütüncü, Baraj Mahallesi’nde 200 dönümlük alana olimpik spor merkezi yapacaklarını açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyeyi vatandaşın ayağına götürdüğü, problemleri yerinde çözüm ürettiği “halk buluşmasını” Baraj Mahallesi’nde devam ettirdi.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri’nin, teşkilat yöneticilerinin, Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Tütüncü, mahallelilere yeni yatırımların müjdesini verdi.

Yaklaşık 4 saat süren ziyarette Tütüncü, vatandaşın mülkiyet, imar, cami taleplerinin karşılanmasına yönelik yapacakları çalışmaları anlattı. Memnuniyetle karşılanan halk buluşmasında Tütüncü, çeşitli hediyelerle çocukları sevindirdi.

Tütüncü, ev ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, göreve geldiği 2009’da mahallede yoğun bir gecekondu yapılaşmasının olduğunu anımsatarak şöyle devam etti: “Mahallede imara uygun bir şehirleşmeyi başlatmak için kapalı olan imarlı yolların açılmasına önem verdik. Tapularını verdiğimiz yüzlerce gecekonduyu kaldırarak, 25 kilometreye yakın yeni yol açtık. Mahalleyi, sıcak asfaltı, yol çizgileri, yağmur suyu drenajı, orta refüjü, kaldırımı yapılmış modern caddelerle buluşturduk. Yeni park çalışmalarıyla mahallenin güzelleşmesini sağladık. Alt ve üst yapı yatırımlarımızla birlikte, bölgede site tarzı yapılaşma başladı. Şimdi mahallede, modern siteler inşa ediliyor.”

ÖRNEK YERLEŞİM ALANI

Başkan Hakan Tütüncü, Baraj Mahallesi’ne yakın bir bölgede 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi’nin inşasının hızla devam ettiğine işaret etti. Tütüncü, “Hastane hizmete girdiğinde bölgedeki şehirleşme daha da artacak. Hastane bölgesindeki Baraj, Hüsnü Karakaş, Habibler, Mehmet Akif Ersoy mahalleleri, özel sektörün ve kamunun yatırım yaptığı, modern konutların olduğu Kepez’in örnek yerleşim yeri olacak. Bölge en az 5 yıl içerisinde Konyaaltı ilçesindeki Uncalı gibi modern bir görünüme kavuşacak.”diye konuştu.

Tütüncü, ziyarette Baraj Mahallesi’ne, seçim kampanyası vaatlerinden biri olan olimpik spor merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Tütüncü, 200 dönümden oluşan ve içerisinde çeşitli spor tesislerinin olacağı olimpik spor merkezi yatırımıyla Baraj Mahallesi’ni, bir olimpiyat köyü haline getireceklerini duyurdu. Tütüncü, bu dev yatırımın proje hazırlığı çalışmasının devam ettiğini kaydetti.

Başkan Hakan Tütüncü, bir kaza sonucu ayağı kırılan eski Baraj Mahalle Muhtarı Osman Uç’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

KEPEZ BELEDİYESİ'NDEN BARAJ MAHALLESİ'NE OLİMPİK SPOR MERKEZİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.