Kepez Fatin Rüştü Zorlu Caddesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Kepez Fatin Rüştü Zorlu Caddesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor
Antalya’nın Kepez ilçesinde 5 yıl önce gecekondu işgalinde olan cadde, 1 milyon 500 bin liralık alt ve üst yapı çalışmalarıyla modern hale getiriliyor. Merhum Bakan Fatin Rüştü Zorlu’nun isminin verildiği caddede, sıcak asfalt, orta refüj ve yağmur suyu d

- Antalya’nın Kepez ilçesinde 5 yıl önce gecekondu işgalinde olan cadde, 1 milyon 500 bin liralık alt ve üst yapı çalışmalarıyla modern hale getiriliyor. Merhum Bakan Fatin Rüştü Zorlu’nun isminin verildiği caddede, sıcak asfalt, orta refüj ve yağmur suyu drenaj çalışması yapılıyor.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fatin Rüştü Zorlu Caddesi’nin alt ve üst yapı eksikleri tamamlarken, caddenin asfalt alt yapı hazırlıkları tamamlanan bölümünde ise sıcak asfalt çalışması başlattı. Toplam 1400 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki yola, 8 bin ton sıcak asfalt döküleceği, caddenin yapımı süren orta refüjünde ise 3 bin metre TCK tipi bordür ve 1000 metrekare parke kaldırım taşı kullanılacağı kaydedildi. Caddenin, Kır Çiçeği Caddesi ile olan yağmur suyu drenaj bağlantısı da gerçekleştirilirken, elektrik iletim hatlarının da yer altına alındığı bildirildi.

Çalışmaların devam ettiği cadde, yapımı süren Sütçüler Devlet Hastanesi’ne ve İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne ulaşımı sağlıyor.

Caddenin yapım maliyetinin yaklaşık 1 milyon 500 bin lira olduğu açıklandı.

KEPEZ FATİN RÜŞTÜ ZORLU CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.