Kepez’de Halk Oyunları Festivali Başlıyor

Kepez’de Halk Oyunları Festivali Başlıyor
Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü tarafından 30 Ağustos-1 Eylül 2014 tarihleri arasında Ulusal Halk Oyunları Festivali düzenlenecek.

- Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü tarafından 30 Ağustos-1 Eylül 2014 tarihleri arasında Ulusal Halk Oyunları Festivali düzenlenecek.

Meşe Kapısı’nda bulunan Arif Nihat Asya Açıkhava Tiyatrosu’nda, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Erzurum, Kocaeli, Kırklareli, Mersin ve Zonguldak halk oyunları ekipleri birbirinden iddialı performanslarını sergileyecek. Festival boyunca halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek etkinliğin, ikinci günü 31 Ağustos 2014 tarihinde ise halk oyunları ekipleri, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak. Toplam 11 yöre, meydanda halk oyunlarıyla görsel bir şölen sunacak. 1 Eylül 2014 tarihinde ise Arif Nihat Asya Açıkhava Tiyatrosu’ndaki halk oyunlarının performanslarının ardından, ünlü sanatçı Latif Doğan saat 20.00’de bir konser verecek.

Kepez’de 11 yörenin 11 ayrı görsel şölen sunacağını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’de muhteşem bir halk oyunları festivali bizi bekliyor. Festivalin son gününde de Latif Doğan ilçemizde sahne alacak. Bütün Antalyalıları bu muhteşem 11 ayrı yörenin esintilerinin sunulacağı festivale bekliyorum” dedi.

KEPEZ’DE HALK OYUNLARI FESTİVALİ BAŞLIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.