Kepez’in 4 Mahallesine Daha Doğalgaz Müjdesi

Kepez’in 4 Mahallesine Daha Doğalgaz Müjdesi
Antalya’nın Kepez ilçesi’nin 4 mahallesine daha doğalgaz gelecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 6 yıllık görev süresi içerisinde yatırımcı firma ile yapılan işbirliği neticesinde Kepez’de 1...

Antalya’nın Kepez ilçesi’nin 4 mahallesine daha doğalgaz gelecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 6 yıllık görev süresi içerisinde yatırımcı firma ile yapılan işbirliği neticesinde Kepez’de 10 mahallede 52 bin konuta doğalgaz götürüldü. Tütüncü, daha çok mahalleyi doğalgaz ile buluşturmak amacıyla doğalgaz dağıtım şirketinin yetkileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye bürokratlarının da yer aldığı toplantıda 2016 yılı doğalgaz planlaması konuşuldu. 4 mahalleye doğalgaz götürülmesi müjdesinin çıktığı toplantının sonunda Tütüncü, “Dönemimizde yaptığımız çalışmalarla birlikte Antalya’da, doğalgazı ilk önce Kepezlilerle buluşturmuştuk. Ortaya koyduğumuz performans neticesinde 52 bin konutumuza daha doğalgazı götürdük. Şu an Kepez’de 52 bin konutta doğalgaz kullanılıyor. Bu rakam Antalya açısından önemli bir başarıdır” dedi.

ATATÜRK MAHALLESİ’NE BAYRAM MÜJDESİ

Hava kirliliğinin önlenmesindeki en medeni çözümün doğalgaz olduğuna işaret eden Tütüncü, “Bu konuda da belediye idaresi olarak elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Özellikle doğalgaz dağıtım şirketiyle çalışmaları takip ediyor ve ara dönem hedeflerimizi gerçekleştirip gerçekleştirmediğimizin ciddi şekilde muhasebesini yapıyoruz. Bu muhasebe başarılı neticeler ortaya çıkarıyor. Bu yıl Fabrikalar ve Çankaya mahallelerinde doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Bu mahallelerle birlikte 2015’te Atatürk Mahallesi’ne de doğalgazı getirilmesi planlanmıştı. Bu mahallemizin doğalgazla buluşmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bunu da bir müjde olarak ifade etmek isterim, Kurban Bayramı’ndan sonra Atatürk Mahallesi’ni de doğalgazla buluşturacağız” diye konuştu.

4 MAHALLEYE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Tütüncü, 2016’da doğalgazı götürecekleri yerlerle ilgili şu bilgiyi verdi:

“Doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileriyle yaptığımız toplantıda 2016 yılının planlamasını gerçekleştirdik. 2016’de 4 ayrı mahallemize doğalgaz hizmeti getirmek için gerekli çalışmaları başlattık. Yılbaşı itibariyle Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerimizde doğalgaz çalışmaları başlayacak. 2016’nın ilk yarısında hem Gülveren’e hem de Yeşilyurt mahallelerimize doğalgazı getirmiş olacağız. 2016’nın ikinci yarısında ise Emek ve Karşıyaka mahallelerimize doğalgaz getireceğiz. Bu mahallelerimizle birlikte Kepez’de doğalgaz kullanan konut sayısı 70 bine yaklaşacak. 2017 yılı içerisinde de merkez mahallelerimiz içerisinde, doğalgaz olmayan mahallelerimizi doğalgazla buluşturacağız.”

HASTANE VE EKMEK FABRİKASINA DOĞALGAZ

Başkan Hakan Tütüncü, inşası bitme aşamasına gelen 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi ile Kepez Ekmek Fabrikası’na da doğalgaz götüreceklerini belirterek, “Belediyemizin doğalgaz yatırımlarını ulaştırmak istediği yerlerden bir tanesi de Sütçüler’de inşa edilen 350 yataklı devlet hastanesidir. Ciddi bir ticari tüketici olduğundan dolayı özel bir sistem ve özel bir hatla Kepez Devlet Hastanesi’ne doğalgaz getiriyoruz. Belediyemizin desteklediği Kepez Vakfı’nın Ekmek Fabrikası’nın enerji tüketimini karşılamak için bu tesisimize de doğalgaz getiriyoruz” diye konuştu.

ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, BÖLGEDE 4 MAHALLEYE DAHA DOĞALGAZIN GELECEĞİNİ MÜJDELEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.