Kepez'in Play- Off Aşkı

Kepezin Play- Off Aşkı
Kendi evinden Ayna Halk Oyunları maçına hazırlanan Kepez'in Sultanları bu maçtan da galip gelerek ikinci yarı play-off'a emin adımlarla gitmek istiyor.

- Kendi evinden Ayna Halk Oyunları maçına hazırlanan Kepez'in Sultanları bu maçtan da galip gelerek ikinci yarı play-off'a emin adımlarla gitmek istiyor.

İki haftadır elde ettiği galibiyetle moral depolayan Kepez Belediyespor Bayanlar Voleybol A Takımı, bu hafta evinde Ayna Halk Oyunları'nı konuk edecek. Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig'de mücadele eden Kepez'in Sultanları, aynı zamanda ilk yarının son maçına çıkacaklar.

Hafta sonu oynanacak maç için hafta boyunca yoğun bir çalışma programına giren sultanları, Ayna karşılaşmasından da galip gelmek istiyor. Kepez Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, Turgut Özal Kapalı Spor Salonu'nda sıkı bir idman programına giren sultanların bu maçı almaları dahilinde ikinci yarı play-off'a kalabilmek için zorlu bir mücadele içerisine gireceklerini ifade etti.

Ayna karşılaşması öncesi antrenör Çetin Taş ise, "Ayna Hallk Oyunları maçını alarak hedefimiz grupta ilk 3'e girmek ve Play-off'lara emin adımlarla ilerlemek" dedi.

İlk yarının son maçına evinde çıkacak olan Kepez Belediyespor-Ayna Halk Oyunları karşılaşması, 21 Aralık Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat:12:00'de oynanacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.