Keşan Emniyeti, Ruhsatsız Silah Taşıyanlara Göz Açtırmıyor

Keşan Emniyeti, Ruhsatsız Silah Taşıyanlara Göz Açtırmıyor
Edirne’nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince son bir haftada yapılan denetim ve uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi.Ekiplerce yapılan çeşitli uyg...

Edirne’nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince son bir haftada yapılan denetim ve uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi.

Ekiplerce yapılan çeşitli uygulama ve denetimlerde, özellikle içkili eğlence mekanları önünde çok sayıda ruhsatsız silah taşıyan ve bu silahlarla içkili eğlence mekanlarına girmeye çalışan şahıs yakalandı. Son 1 hafta içinde yapılan uygulamalarda 6 tabanca ile 2 av tüfeği şahıslar üzerinde yakalanırken, bu silahlarda kullanılmak üzere çok sayıda da mermi ve dolu fişek ele geçirildi.

Ekipler, uygulamaların devam edeceğini belirtirken, halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla ruhsatsız silaha kesinlikle geçit vermeyeceklerini vurguladı. Silah yakalanan şahıslara cezai işlem de uygulanırken, silahlara el konuldu.

EDİRNE’NİN KEŞAN İLÇESİNDE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİNCE SON BİR HAFTADA YAPILAN DENETİM VE UYGULAMALARDA  ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.