Kesmediler, Parka Taşıdılar

Kesmediler, Parka Taşıdılar
Afyonkarahisar Belediyesi, çevre konusunda örnek bir uygulamaya imza atarak, sökme ve dikme makinesi ile yerinden alınan yetişmiş 30 ağaç, yaklaşık 10 kilometrelik mesafeden getirilerek kent merkezind...

Afyonkarahisar Belediyesi, çevre konusunda örnek bir uygulamaya imza atarak, sökme ve dikme makinesi ile yerinden alınan yetişmiş 30 ağaç, yaklaşık 10 kilometrelik mesafeden getirilerek kent merkezinde oluşturulan yeni park alanına dikildi.

Kent merkezindeki Selçuklu Mahallesi’nde kaykay ve patent pistinin içinde olduğu parkta belediye tarafından başlatılan çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. Antalya karayolu üzerindeki ormanlık alandan ağaç sökme ve dikme makinesi marifetiyle sökülen yetişmiş 30 ağacın yaklaşık 10 kilometrelik mesafeden getirilerek park alanına dikildiği kaydedildi.

10 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan parkta çocuklara özel rampalardan oluşacak kaykay ve paten pistinin de yer alacağı aktarıldı. Park içinde bulunan kaykay ve patent pistinin yaz mevsiminde faaliyete geçmesi beklenirken, alanda basket sahasından yürüyüş yollarına, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve kafeteryaya kadar bir çok sosyal donatı yer alacağı vurgulandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.