Kesob Başkanı Memiler, Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi

Kesob Başkanı Memiler, Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi
Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler, oda başkanları ile bir araya geldi.

- Kilis Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler, oda başkanları ile bir araya geldi.

KESOB Başkanı Şevket Memiler, yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Memiler, bir yıl önce başlayan seçim sürecinin tamamlandığını ifade ederek, “Bir yıl içerisinde oda seçimlerini yaptık. Daha sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) genel kurulunu yaptık. Kilisli esnafımızın desteği oda başkanlarımızın desteği ile 4 yıl önce TESK Denetim Kurulu üyeliğinde seçilmiştim. Şimdi ise kongrede TESK Denetim Kurulu Başkanlığı’na seçildim. Gerçekten sizlerin desteği olmamış olsa Türkiye’de bu kadar oda ve birlik varken bu makama seçilemezdik. Geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de Kilis’i TESK’in tepesinde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz KESOB’u aldığımızda borcumuz var idi, şimdi Allaha şükür hiç kimseye borcumuz yok. Hatta paramız bile var. Yeni bir bina yapmayı ve satın almayı düşünüyoruz.”

Suriyeliler ile ilgili yaptığımız açıklamadan rahatsız olan bir kesim bulunduğunu ifade eden Memiler,"Bugün buradan sözlerini yeniliyorum. Biz Suriyelilere karşı değiliz, kural tanımayan, Suriyelilere karşıyız. Suriyeliler, Kilisli vatandaşlarla eşit şartlarda yarışsınlar biz bunu istiyoruz. Konteyner kentte bulunan Suriyelilerin kent merkezinden kartları ile alış veriş yapılması imkanının verilmesini istiyoruz. Dün de bunu söyledik bugün de bunu söyleyeceğiz, yarında bunu söyleyeceğiz.”

KESOB BAŞKANI MEMİLER, ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.