Kılıç Şehreküstü Konakları’nda İftarını Açtı

Kılıç Şehreküstü Konakları’nda İftarını Açtı
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şehreküstü...

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şehreküstü Konakları'ndaki iftarlarını açtılar.

Hafta sonu Gaziantep'i ziyarete gelen Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, İftarını Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılan Şehreküstü Konakları'nda açtı. İftara ayrıca Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve STK temsilcileri de katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İFTAR AÇILIYOR

İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Şahinbey Belediyesi'nin günlük 3000 kişiye yemek verdiğine dikkati çekerek, "Ramazan boyunca her gün 3000 kişiye iftar açtırmak büyük bir iş. Buraya gelen birçok yoksul ve yardıma muhtaç aileler burada gönül rahatlığı içerisinde iftarlarını aça biliyorlar. Hayır ve hasenatın bol olduğu bu mübarek ayda vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlarla iftar açmak yemeğimize ayrı bir lezzet katıyor. Burada Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahiler, semazenler ve dualarla iftarlar açılıyor. Birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayımızı eda ediyoruz. Böylesi tarihi bir mekanda bizlere iftar açma imkanı sağlayan ve bu tarihi mekanı Gaziantep'e kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıç Şehreküstü Konakları’nda İftarını Açtı

Kılıç Şehreküstü Konakları’nda İftarını Açtı

Kılıç Şehreküstü Konakları’nda İftarını Açtı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.