KILIÇDAROĞLU 2019 ÇALIŞIYOR !

KILIÇDAROĞLU 2019 ÇALIŞIYOR !
Gazeteci ve köşe yazarı Bekir Doğan bugün ki yazısında şu konuyu ele aldı;

 Ankara İstanbul arasında yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu mağdur edebiyatı yapıyor..!

    Son günlerde ise MİT tırları sebebi ile beni tutuklayacaklar diyerek algı operasyonu ve mağdur edebiyatını gayet başarılı bir şekilde yürütüyor..

    Aslında bir ay cezaevinde gönüllü yatmak istiyor.. mağdur edebiyatı ile Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak için.. beni cezaevine atın diye yalvarıyor da biz göremiyoruz..

    Ak Parti teşkilatları : 2019 çalışmasını yaparken,  Kemal Kılıçdaroğlu çok önceden başladığını görüyoruz.. hem de referandum öncesinden başlamıştı..

    Evet- Hayır yani Referandum ile : Hayır cephesinin yüzde 49 gibi olması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2019 Seçimlerinde koltuğu yanı başında bulmuş gibi oldu.. Cumhurbaşkanlığı koltuğu kendisine gülümsüyor.. Cumhurbaşkanlığı koltuğu Kılıçdaroğlu elinin altında gibi..görüyor..

    Bizim gözden kaçırdığımız hesap etmediğimiz hususlar var.. biz burasını göremiyoruz..

    MHP son dönemde hep kilit parti oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önce vatanım dedi, söz konusu vatansa gerisi teferruat dedi.. kilit parti olarak güzel işlere imza attı.

    Muhaliflere rağmen hükümetin yanında yer altı, Kilit Parti oldu..

    O zaman birinci hedef CHP için MHP’dir..

    MHP Meral Akşener ile bölünerek parçalanacak.. Meral Akşener başkanlığında ki partide hemen her partiden önemli isimlerin olması bekleniyor..

    Hafızanızı yoklayın : Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüşünde kim vardı ? FETÖ, PKK , HDP, MHP’li muhaliflerin ta kendisi.. terörü destekleyenler , batılılar vardı..

     MHP den güçlü bir bölünme olursa yani 2 puanlık bir oy kayması olursa, Kemal Kılıçdaroğlu partili  CHP den istifa ederek partisiz düz adam olarak Cumhurbaşkanı adayı olursa, ortak anlaşma ile yüzde 51’in üzerine çıka bilir mi ? iyi düşünün..!

    2019 da Ak Partideki 17 yıllık iktidar yorgunluğu sürekli gündeme taşınacak..

    Ak Partiye ise belediyeler üzerinden vurulacak ?, Kahramanmaraş’ta da belediyeler üzerinden vurulacak.. bugün vurmaya başladılar bile..

    Burada Ak Partinin şuna dikkat etmesi gerekir ki : Çalışmayan yada ters çalışan Ak Partili Belediye Başkanlarının bugün görevden alarak yerine kayyum ataması yapması gerekir.. Kayyum kalan 1.5 yılda işleri toparlaya bilsin.. K.Maraş’ta da iki belediyemiz var böyle ..

    2019 da önce Belediye seçimleri yapılacak: Ak Parti büyükşehirleri almak zorunda..

    İstanbul da Kadir Topbaş’a damadı üzerinden vuracaklar..

    Ankada da Melih Gökçek’e yolsuzluk dosyası üzerinden vuracaklar..

    İl ve İlçelerde Ak Partili belediyelere çalışmayanlara vurarak, özellikle büyükşehirlerde ortak aday çıkararak Ak Partiyi yıkma planı yapıyorlar ki bunun da da başarılı olacaklar gibi duruyorlar.. Ak Parti gereken önlemi almaz ise !..

    Böylece : CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı olarak hükümeti kurması ve 1950 öncesinde olduğu gibi Tek Partili sistemin yeniden gelmesi planlanıyor..

    2019 dan sonra Açık oy gizli tasnif dönemi başlaya bilir.! Bizden söylemesi..

    Referanduma baktığımızda Hayırcılara yüzde 2 oy gerek ki , MHP ‘nin Meral Akşener ile bölünmesi ile bunu da çok rahat alacağı görülmektedir..

    FETÖ ‘cü yandaşları, Meral Akşener sağ kesmin oyunu toplaması CHP – HDP ve terör örgütü desteği ile oy kayıp etmemesi halinde Ak Partinin işinin çok zor olduğu görülüyor..

    Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi : “ Kemal Kılıçdaroğlu gündem de kalmak için bunu yapıyor” dedi. Ve de doğrudur..

    Referandum Sürecinde Kılıçdaroğlu’un söylemlerine bakın n demişti : 16 Nisan sabahı bu ülkede tek adam istediğini yapacak:

    “ Tek adamı, Berberler kapatılacak, Lokantalar Kapatılacak , Kasaplar kapatılacak “

    Türkiye Cumhuriyeti Devleti kapatılıyor , demişti.. ? iyi düşünün demişti de hangisi oldu ?

    Peki o günden bugüne kadar Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu sözlerini yargılayan kendisine soran bir gazeteci oldu mu ? hayır.. Bir Reis diyenler var , bir de karşı cepe..

    Referandum öncesi : Kemal Kılıçdaroğlu söyledi, ak parti ona cevap yetiştirdi , sürekli gündemde kalan ise Kemal Kılıçdaroğlu oldu..

     Bugün bakıyorum, yine sürekli gündemde kalan mağdur edebiyatı yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak üzere !

     Destekçileri kabul ederse: CHP genel başkanı olarak Cumhurbaşkanı adayı olacak, kabul etmezlerse fakir fukara edebiyatı yaparak, Cumhurbaşkanı partisiz olur, tarafsız olur diyerek sözde istifa ile Cumhurbaşkanı adayı olacak ve yeni hükümeti Kemal Kılıçdaroğlu kuracaktır.. yapılan planlar böyle..

    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine yalınız kaldı, Ak Parti içinde gerçekten Metal yorgunluğu var, partiye üç kuruş harcayarak ceplerini dolduran zengin olan zatı muhteremlerin partiden uzaklaştığını görüyorum..

    Ak Parti iktidara geldiğinde yoğurt – süt satarken, bugün şehrimizin en büyük zenginlerinden olanların : Sayın Cumhurbaşkanını değil parayı nasıl sevdiklerini görüyorum.. buna rağmen Ak Parti sırtından servetine servet kattıklarını görüyorum.. Ak Parti içindeki şer cephesinin çalıştığını görüyorum..

     2019 zor , Reis yalınız ve tek başına yürümeye çalışıyor.. Allah yardımcısı olsun.. Şu kongreler inşallah yeni kan yeni heyecan getiri diyorum..

     İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.