Kılıçdaroğlu Nikah Şahidi Oldu

Kılıçdaroğlu Nikah Şahidi Oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürkut Acar’ın oğlu Deniz Acar ve Belaruslu Maryna Chernıkava’nın Ramada Otel’de gerçekleşen nikah törenine...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürkut Acar’ın oğlu Deniz Acar ve Belaruslu Maryna Chernıkava’nın Ramada Otel’de gerçekleşen nikah törenine katıldı.

Salona girişte Kılıçdaroğlu’nu milletvekili Gürkut Acar ve eşi Zehra Acar karşıladı. CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kıydığı nikahta çiftin nikah şahitliklerini Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve dede Baki Acar yaptı. Evlilik defterine imza atan Kılıçdaroğlu, genç çifti tebrik ederek, mutluluklar diledi. Evlilik cüzdanını ise gelin Chernıkava’ya Başkan Uysal takdim etti. Bir süre daha törende kalan Kılıçdaroğlu, konaklayacağı otele hareket etti.

Kılıçdaroğlu yarın, Isparta’da eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in adını taşıyan Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılışına katılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.