Kılıçdaroğlu’ndan Engelli Çocuğa Akülü Tekerlekli Sandalye

Kılıçdaroğlu’ndan Engelli Çocuğa Akülü Tekerlekli Sandalye
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tuzla’daki evinde ziyaret ettiği yürüme engelli 9 yaşındaki Umut Yabansu’ya akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tuzla’daki evinde ziyaret ettiği yürüme engelli 9 yaşındaki Umut Yabansu’ya akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde katıldığı programın ardından beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Sekreter Gürsel Tekin ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte Tuzla’ya geldi. Yürüme engelli 9 yaşındaki Umut Yabansu’nun ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, eve girmeden önce karşılaştığı çocuklarla bir süre sohbet etti. Daha sonra küçük Umut’u ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Kılıçdaroğlu, yaklaşık 20 dakika süren ziyaretin ardından evden ayrıldı. Evin önünde yanına gelen vatandaşları kırmayıp hatıra fotoğrafı çektiren Kemal Kılıçdaroğlu, çocuklarla sohbet edip, derslerini sordu.

Bu sırada Kılıçdaroğlu’nun yanına gelen Kaymak Kara isimli bir kadın, kızı için yardım isteyerek, eve davet etti. Kılıçdaroğlu ise Kara’yı kırmayarak evinde ziyaret etti. Küçükken geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle rahatsızlığı bulunan kızı Hakime Kara’nın durumunu anlatan Kaymak Kara, Kılıçdaroğlu’ndan yardım istedi. Kılıçdaroğlu da aileye yardım sözü verdikten sonra evden ayrıldı.

Kılıçdaroğlu’nun ziyaretiyle ilgili konuşan Kaymak Kara, “Evde konuşamayan kızım var. Evimi gösterip, derdimi anlattım. ‘Yardım ederim’ dedi. Sağ olsun. Geldiğine çok sevindim, duygulandım” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ENGELLİ ÇOCUĞA AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.